brak android marketu i usług google.
- DostojnyKocur
- Kontaktowanie:
Witam, posiadam Motorole Milestone. Jakiś czas temu zainstalowałem cyanogenmod, ale były problemy ze stablinościa, więc postanowiłem wrócić do oryginalnego 2.1. Po przywróceniu backupa nie mogę zalogować się na konto google, ponieważ aplikacja przestała działać i nie mam adnroid marketu. Zainstalowałem z powrotem cyanogenmod, ale i na nim nie mogę się zalogować na konto google. Instalowałem różne appsy pod tego cyanogenmod`a, ale nic nie działa. Chciałbym przywrócić telefon do wersji stockowej, albo zainstalować coś stablinego na czym będzie dało się dzwonić bez crash`ow.
- bajbus
Na początek powiem że nie kombinował bym z żadnym przerabianiem a co do problemu zrób ustawienia fabryczne lub zaktualizuj z powrotem do wersji 2.1 oryginalnej
- DostojnyKocur
- Kontaktowanie:
Robiłem ustawienia fabryczne. Tylko jak zaktualizować do oryginalnej wersji? Robiłem wipe wszystkiego, a jak przywracam backup 2.1, to nie mogę się zalogować na google, ani nie mam też android marketu.
- lewy
NieMasz czy nie wchodzi na niego?
- DostojnyKocur
- Kontaktowanie:
Nie mam i nie mogę też dodać konta gmail, ponieważ zniknęła taka opcja. Zależy mi na synchronizacji, bo nie mam w tej chwili żadnych kontaktów. ;s
- bajbus
W takim razie z aktualizuj do wersji 2.2 za pomocą tego poradnika Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- DostojnyKocur
- Kontaktowanie:
Mam już wersję 2.1-update1, ale teraz nie mam internetu, wszystkie aplikacje są itp jak w stocku, ale nie łączy się z internetem. Dane w roamingu włączyłem i odznaczyłem "Używaj tylko sieci 2g" i nic się nie dzieje.
-
- Reklama