Gdzie telefon na kartę?

Wszystko o telefonii komórkowej, problemy, usługi, opinie, promocje etc.
Awatar użytkownika
Missy

Użytkownik

Gdzie telefon na kartę?

Post28 lis 2012, 10:37

Mam pytanko, mam nadzieję, że pomożecie.

Otóż mam już dość mojego dotychczasowego operatora, jak i abonamentu, który stale przekraczam. Zresztą z tego co widzę, większość sieci ma lepszą ofertę na kartę, co jest jakimś kuriozum, ale właśnie dlatego, chcę do tego wrócić. Pytanie jest następujące - gdzie najlepiej się zakotwiczyć? Przydałby mi się nowy telefon, dużo dzwonię, nie piszę prawie wcale, internet też mnie nie interesuje. Ludzie chwalą play, ale nie chcę, żeby inni mieli do mnie drożej. Nie wiem, czy dalej tak jest, ale przynajmniej kiedyś tak było. No i jest jeszcze ten nowy operator - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - ale nie wiem czy można mu zaufać, jak uważacie?

Każda opinia (byle merytoryczna) będzie cenna :) Z góry dzięki.

-- 28 lis 2012, 11:37 --

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Gdzie telefon na kartę?

Post28 lis 2012, 12:10

Missy pisze: Ludzie chwalą play, ale nie chcę, żeby inni mieli do mnie drożej.

Missy pisze:No i jest jeszcze ten nowy operator - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - ale nie wiem czy można mu zaufać, jak uważacie?

A do Virgin Mobile inni będą mieli taniej ?

Niech znajomi również przejdą do Play - za darmo, z tym samym numerem, jeszcze dostaną kasę na rozmowy od Play za zmianę operatora.
Play to od dłuższego czasu ma najlepszą ofertę na kartę, zresztą na abonament też:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

W każdej ofercie dodatkowe pakiety do wykupienia przez Internet, np. 100 minut do Play i na stacjonarne za 5 zł. lub nieograniczone rozmowy w Play za 10 zł. do wykorzystania przez miesiąc.

Awatar użytkownika
Missy

Użytkownik

Gdzie telefon na kartę?

Post28 lis 2012, 14:11

No raczej trudno będzie namówić znajomych na zmianę operatora tak od razu ;)

Dzięki za info w każdym razie!

Awatar użytkownika
Crux

Użytkownik
Kontaktowanie:

Gdzie telefon na kartę?

Post28 lis 2012, 16:09

Virgin mobile podobnie jak mbank (o ile jeszcze istnieje) to operatorzy wirtualni czyli stawki do nich są jak do starych sieci. Tylko do Play jest ciągle drożej niż do innych (i wcale nie z winy Play jak większość laików uważa). Także jak oferta Virgin Ci się podoba to można potestować. Starter to nie majątek, będzie ok to zostaniesz, a jak nie to zmienisz :)

czamarek

Użytkownik

Gdzie telefon na kartę?

Post05 gru 2012, 13:47

najlepiej mieć dualsima i 2 karty np virgin i play lub Aero2 do internetu za darmo.
lista telefonów z aero 2 jest na xxxxxxx.pl
to dość tania alternatywa na smartfona.

• Reklama

Wróć do „Telefonia GSM”