Jak ominąć blokadę klawiatury w telefonie z Androidem 2.2
-
Witam mam problem tata przywiuzł mi telefon Huawei u8500 ale jest jeden problem blokada ekranu jest zablokowana i musze podac login i haslo do konta google a nie znam
jest jakis sposob na ominiecie tego ?

- seba86mu
Jak ominac blokade klawiatury w telefonie z androidem 2.2
W takim razie chcesz ominąć blokadę ekranu czy zalogować się do konta Google ?
W tym drugim przypadku najprościej będzie założyć swoje własne konto Google, aby mieć dostęp do wszystkich funkcji Androida.
Możesz to zrobić za pośrednictwem telefonu lub komputera, a potem zalogować się w telefonie.
Jeżeli nie wiesz co i jak pokaż zdjęcie telefonu z tą blokadą.
W tym drugim przypadku najprościej będzie założyć swoje własne konto Google, aby mieć dostęp do wszystkich funkcji Androida.
Możesz to zrobić za pośrednictwem telefonu lub komputera, a potem zalogować się w telefonie.
Jeżeli nie wiesz co i jak pokaż zdjęcie telefonu z tą blokadą.
-
Wlasnie musze podac login i haslo do konta gogle wpisuje dane klikam ok i nic sie nie robi tak jakby telefon nie miał dostepu do internetu :/ i nwm co zrobic isc wgrac nowego softa czy cos innego zrobic ?
- seba86mu
Czy w telefonie włączone jest Wi-Fi ?
Masz dostęp telefonem do bezprzewodowego Internetu ? Połączony jesteś z jakąś Siecią ?
Jeżeli nie znasz hasła, tak jak napisałem wyżej, utwórz swoje własne konto Google, a nie próbuj logować się na czyjeś.
Wystarczy, że założysz skrzynkę pocztową Gmail:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Te same dane posłużą do logowania w telefonie.
Jeżeli już założyłeś swoje konto i nie ma możliwości logowania poprzez telefon prawdopodobnie nie jesteś połączony z żadną siecią Wi-Fi - telefon nie ma dostępu do Internetu.
Masz dostęp telefonem do bezprzewodowego Internetu ? Połączony jesteś z jakąś Siecią ?
Jeżeli nie znasz hasła, tak jak napisałem wyżej, utwórz swoje własne konto Google, a nie próbuj logować się na czyjeś.
Wystarczy, że założysz skrzynkę pocztową Gmail:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Te same dane posłużą do logowania w telefonie.
Jeżeli już założyłeś swoje konto i nie ma możliwości logowania poprzez telefon prawdopodobnie nie jesteś połączony z żadną siecią Wi-Fi - telefon nie ma dostępu do Internetu.
-
No wlasnie ale jak mam załaczyc wifi jak mam telefon zablokowany musze podac ten login i haslo . Zrobilem konto wszystko jak napisaleś i dalej nie idzie nic zrobic :/
a jak bede w miejscu gdzie jest wifi to telefon automatycznie sie z siecia połaczy ?
a jak bede w miejscu gdzie jest wifi to telefon automatycznie sie z siecia połaczy ?
- seba86mu
nike1994 pisze:a jak bede w miejscu gdzie jest wifi to telefon automatycznie sie z siecia połaczy ?
Pierwszego połączenia z siecią Wi-Fi telefon nie wykona automatycznie.
Pierwsze połączenie będziesz musiał zaakceptować ręcznie, dodatkowo jeżeli sieć zabezpieczona jest hasłem będziesz musiał je wpisać.
Kolejne połączenia z tą samą / znaną siecią telefon będzie wykonywał automatycznie.
nike1994 pisze:No wlasnie ale jak mam załaczyc wifi jak mam telefon zablokowany musze podac ten login i haslo . Zrobilem konto wszystko jak napisaleś i dalej nie idzie nic zrobic :/
W takim razie wydaje mi się, że nie chodzi tutaj o login i hasło do konta Google, ponieważ to logowanie można byłoby pominąć i kontynuować pracę z telefonem bez logowania.
Zrób zdjęcie tego ekranu logowania, którego nie możesz pominąć i pokaż tutaj.
-
- Reklama