Posiadam telefon w sieci Orange, Nokię 5230 i potrzebuje zdjąć z niego simlock, wie ktoś z Was jak tego dokonać?
Z góry dzięki za wszelkie propozycje rozwiązania problemu.
Pozdrawiam
Jak zdjąć simlock w Nokia 5230 (Orange)?
- BerQ
Samemu to możesz próbować na 3310.Te nowe nokie sprawiają dużo problemów.Najlepszym sposobem byłoby DM3,ale...
Zależy skąd jesteś,bo u nas w Bydgoszczy dużego problemu to by nie robiło,chociaż wiadomo,ze wiążę się to z dosyć dużym ryzykiem.Nie raz widziałem,jak kolegą padały 6500 slajdy,wtedy do wymiany jest cała płyta główna,co wydaje się już bez sensu
Turbosimy odpadają,bo o ile pamiętam jest tam to dziwne,boczne wejście.Sprzedaj ją na allegro jakiemuś .... i kup bez simlocka.
Zależy skąd jesteś,bo u nas w Bydgoszczy dużego problemu to by nie robiło,chociaż wiadomo,ze wiążę się to z dosyć dużym ryzykiem.Nie raz widziałem,jak kolegą padały 6500 slajdy,wtedy do wymiany jest cała płyta główna,co wydaje się już bez sensu

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - Zapraszam słuchaczy muzyki elektronicznej
-
Dzieki za info
Może jakiś tutek masz do tego jak samemu zdjąc simlock z tego fonu?

- BerQ
Poszukaj na googlu,ale najlepiej sprzedaj go i kup bez,lub z simlockiem na twoją sieć(z simlockiem tańsze będą na pewno).Możesz pójść gdzieś do serwisu,tylko nie zdziw się,jak zaproponują Ci astronomiczną sumę 

Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - Zapraszam słuchaczy muzyki elektronicznej
-
Ale to jest nowy fon, ledwo go kupilem i mam go juz sprzedać?
Thx, ale sprzedaż telefonu odpada.
-- 18 cze 2010, 11:59 --
Jakieś inne pomysły?
Thx, ale sprzedaż telefonu odpada.
-- 18 cze 2010, 11:59 --
Jakieś inne pomysły?
-
- Reklama