Witam,
Od około 5 lat posiadam telefon Nokie N73. Nadszedł wreszcie czas, aby ją wymienić na coś innego. Niestety, ale tego tego typu technologie są mi całkowicie obce. Dlatego proszę o jakieś rady. Co warto obecnie kupić, na co zwracać uwagę itd.
Z góry dzięki za pomoc
Jaki telefon - ranking, zestawienia, wskazówki?
-
- mariner01
Trudno coś sensownego napisać, bo żadnej ceny nie podałeś. Obecnie produkowane telefony znacząco różnią się pod względem funkcjonalności, jakości wykonania, wydajności itd. Dlatego też przekłada się to na cenę, która waha się od 300 do nawet 3500 zł.
Napisz chociaż co chcesz robić na tym telefonie, grać w gry, robić dobrej jakości zdjęcia, surfować po Internecie, używać nawigacji ...
Przejrzyj może ten ranking telefonów - i doprecyzuj co dokładnie oczekujesz.
Napisz chociaż co chcesz robić na tym telefonie, grać w gry, robić dobrej jakości zdjęcia, surfować po Internecie, używać nawigacji ...
Przejrzyj może ten ranking telefonów -
Kod: Zaznacz cały
http://www.strefa-zakupowa.pl/rankingi/sprzet-telefoniczny/telefon-komorkowy/
-
Ja od kilku miesięcy posiadam Samsunga Galaxy S III. Jak dla mnie, to ten telefon jest wręcz rewelacyjny i z czystym sumieniem mogę go polecić. Dobre są też telefony HTC, chociaż nie są zbyt popularne. Jeżeli jednak myślisz o klawiaturze QWERTY, to bierz coś od BlackBerry.
-
Trudno coś sensownego napisać, bo żadnej ceny nie podałeś. Obecnie produkowane telefony znacząco różnią się pod względem funkcjonalności, jakości wykonania, wydajności itd. Dlatego też przekłada się to na cenę, która waha się od 300 do nawet 3500 zł.
Przejrzyj może ten ranking telefonów - i doprecyzuj co dokładnie oczekujesz.
Dziękuję za odpowiedź i przepraszam, że tak długo nie opisywałem, ale popsuł mi się komputer i przez prawie miesiąc wykłócałem się ze sklepem, aby uwzględnił reklamację. Ostatecznie się udało, ale przechodząc do tematu.
Przede wszystkim odpadają telefony z dotykowym wyświetlaczem. Interesują mnie tylko te, które posiadają "fizyczną klawiaturę", a najlepiej klawiaturę QWERTY. Poza tym, liczy się dla mnie dobry aparat, WiFi oraz przekątna około 3 cali.
Jeżeli chodzi o cenę, to jestem w stanie wydać do 1,5 tyś. zł.
- bajbus
-
@bajbus
Dokładnie o coś takiego mi chodziło. Wiem już, że muszę szukać czegoś od BlackBerry, ale raczej wezmę ten model, który podałeś.
Dokładnie o coś takiego mi chodziło. Wiem już, że muszę szukać czegoś od BlackBerry, ale raczej wezmę ten model, który podałeś.
-
- Reklama