Witam, poszukuje jakiegoś fona w cenie 150, góra 200 zł najlepiej sony ericssona. Co możecie polecić? Poważnie zastanawiam się nad zylo ale z tego co widziałem po opiniach jest dosyć awaryjny telefon. Z innych znalazłem coś takiego Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ale czy warto pchać się w chińskie podróbki? A, no i wiadomo że za niewielkie pieniądze to chodzi mi raczej o używki
Fajnie wyglada ale to chinszczyzna wiec na twoim miejscu bym go nie bral a co do zylo i hazela dobre telefony ale bardziej bym sie sklanial do tego drugiego gdyz zylo jest awaryjny a mianowicie czesto siada w nim tasma oraz glosnik od sluchania muzyki oraz po dluzszym uzywaniu tego telefonu glosno klika klawiatura
Chyba najgorszy telefon z sony ericssonów jaki moze być i nigdy nikomu bym go nie polecił jak już pisałem wcześniej dobrym telefonem jest SE hazel ewentualnie jak kolega chce coś z dużym wyświetlaczem i nie drogo to może np SE K850 lub W 715
Ze swojej strony mogę polecić E71 Tv, sam kupiłem 3 sztuki w chinach od różnych sprzedawców i każda jest inna, inny soft i delikatne różnice w wykonaniu. Zaleta to dual sim, na bajery nie licz poza TV. Kupuj telefon z jedna dobrą baterią a nie z dwoma. W chinach na AliExpres można go kupić za 70 zł z przesyłką do polski