Język polski w Nokii N8
-
Język polski w Nokii N8
jak zaistalowac polski jezyk 

- XMan
Język polski w Nokii N8
Prawdę mówiąc to słabo się znam na tym.
Rok temu kupiłem okazyjnie na Allegro dwie dobre komórki Nokia 3310 + aparat cyfrowy za 14 zł.
Jedna w języku polskim ale bez odblokowanego simlocka a druga z odblokowanym tylko nie jest w j. polskim.
Zaciągnąłem porady z neta i przy pierwszej odblokowałem simlocka a drugiej do dzisiaj nie spolszczyłem.
Jest wiele porad, tylko tyle że nie jest tak łatwo zmienić soft + język polski.
Wszędzie pisze że najlepiej jest oddać do serwisu ponieważ można uszkodzić telefon.
Koszt w serwisie powinien wynosić w granicach 50 zł.
Tak więc moim zdaniem na takim telefonie (duża strata w razie niepowodzenia)
nie warto się bawić aby zaoszczędzić parę złotych i niech lepiej zrobią to fachowcy
Rok temu kupiłem okazyjnie na Allegro dwie dobre komórki Nokia 3310 + aparat cyfrowy za 14 zł.
Jedna w języku polskim ale bez odblokowanego simlocka a druga z odblokowanym tylko nie jest w j. polskim.
Zaciągnąłem porady z neta i przy pierwszej odblokowałem simlocka a drugiej do dzisiaj nie spolszczyłem.
Jest wiele porad, tylko tyle że nie jest tak łatwo zmienić soft + język polski.
Wszędzie pisze że najlepiej jest oddać do serwisu ponieważ można uszkodzić telefon.
Koszt w serwisie powinien wynosić w granicach 50 zł.
Tak więc moim zdaniem na takim telefonie (duża strata w razie niepowodzenia)
nie warto się bawić aby zaoszczędzić parę złotych i niech lepiej zrobią to fachowcy

-
- Reklama