k800i problem bialy ekran

Wszystko o telefonii komórkowej, problemy, usługi, opinie, promocje etc.
xsara177

Użytkownik

Post05 kwie 2013, 00:15

Witam:)

Mam problem z telefonem nie chce się uruchomić. Jak podłączam pod ładowarke i właczam telefon to zawibruje i mryga cały czas ekran na bialo i się czasami swieci irda przy ladowaniu jak odlacze telefon i chce wlaczyc nic się nie dzieje jakby nie było bateri tylko przy ladownieu mryga na bialo telefon zawsze szybko sie rozladowywal i nagrzewał najabardzieej mi zależy na tym żeby odzyskac filmy,nagrania i zdjęcia (zapisane na telefonie nie mam w nim kart pamięci) i nie wgrywać oprogramowania. Wydaje mi się ze jest w nim zwarcie i bateria calkiem padla.Telefon działał tylko strasznie szybko się rozładowywał proszę o pomoc na pewno jest jakiś sposób na odzyskanie danych na policji z zalanych odzyskiwali dane bardzo mi zależy o te pliki. Moze wyminic tasme LCD,wyczyscic dokładnie,moze wina bateri,ładowarki,moze złącze od ładowarki w telefonie padło w komisach mowia tylko o wgraniu nowego softa a ja nie chce.Proszę o pomoc

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2013, 00:20

Witam, podejrzewam że nic innego nie wymyślisz. Policz mrugnięcia irdy to powie jakie Masz uszkodzenie w gdfs. Często wystarczy tutaj flash i nawet jest wymagany. Ale najpierw popytaj znajomych czy nie ma ktoś pożyczyć podobnej baterii. Może wystarczy.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

xsara177

Użytkownik

Post06 kwie 2013, 16:46

irda teraz się caly czas swieci przy podlaczeniu ładowarki sprawdzałem 2 razy a jak zrobić z tym flashem?

-- 06 kwi 2013, 16:46 --

Sprawdzałem na nowej baterii właczylem telefon zawibrował i tylko mrygał bialy ekran nic więcej.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Post06 kwie 2013, 16:50

xsara177 pisze:a jak zrobić z tym flashem?

Pisząc flash miał na myśli wgranie nowego oprogramowania.

xsara177 pisze:na pewno jest jakiś sposób na odzyskanie danych na policji

Policja nie zajmuje się odzyskiwaniem danych z prywatnych telefonów petentów.
Możesz zgłosić się do jakiejś firmy, która zajmuje się odzyskiwaniem danych z uszkodzonych dysków twardych, ale nie wiem czy zajmą się telefonem. Z drugiej strony tanie to na pewno nie będzie.

• Reklama

Wróć do „Telefonia GSM”