mapa łowisk wedkarskich w smartfonie

Wszystko o telefonii komórkowej, problemy, usługi, opinie, promocje etc.
xrusek99

Użytkownik

Post05 lut 2013, 10:56

hej!

Na smartfony pojawiła się ciekawa aplikacja dla wędkarzy: posiada mapę łowisk, kalendarz brań, atlas ryb, można sprawdzać pogodę dla akwenów oraz kilka innych przydatnych funkcji.

mozna ja pobrac na iphona:

Kod: Zaznacz cały

https://itunes.apple.com/pl/app/ryboszukacz/id557882588?mt=8

lub androida:

Kod: Zaznacz cały

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.japps.ryboszukacz

Obrazek

Obrazek

b3zyr

Użytkownik

Post11 lut 2013, 16:53

Fajna rzecz przydała by się bo sezon już niebawem się zacznie. Szkoda tylko, że nie ma na BADĘ na tym systemie mam smartpfona niestety mało aplikacji jest pod ten system.

frankisz

Użytkownik

Post09 mar 2013, 21:17

Hej,

Bardzo mnie interesuje ta aplikacja, ale jestem zupełnie "zielony" w tym temacie mam więc pytanie: czy aplikacja będzie mi działać na telefonie Nokia C5.

Jak już wspomniałem nie znam się za bardzo więc proszę o "niewyśmianie" mnie jeśli to jest głupie pytanie ;))

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
olson

Użytkownik

Post19 lip 2013, 11:15

Nokia C5 to symbian jeszcze chyba. Na symbiana nie znam żadnych aplikacji dla wędkarzy. Na androida bardzo dobrze napisanym programem jest Fishexpert. Rozbudowana baza danych, tj. mapy, regulaminy, pogoda, własne klasyfikacje sprzętowe, wpisy brań, rankingi to główne zalety Fishexperta. Program jest darmowy. Pzdr

adam232

Użytkownik

Post25 sie 2013, 19:15

Hah, fajna aplikacja dla kogoś kto lubi sobie połowić.Tylko pytanie czy rzeczywiście znajduje wszystkie łowiska. Pozdrawiam :)

• Reklama

Wróć do „Telefonia GSM”