Witam,
mam możliwość wzięcie kolejnego telefonu na abonament w planach optymlanych Orange.
I zastanawiałem się nad Nokią C6-00.
Telefon kosztuje przysłowiową 1zł, abonament prawdopodobnie plan optymlany 450 z internetem, ale jeszcze nad tym się zastanowię, umowa na 24 miesiące.
Czy to jest dobry wybór jeżeli chodzi o model telefonu, jak i taryfę biznesową.
Od zawsze jest w Orange i jakby nie mam porównania w tym temacie.
Nokia C6-00
- Leśny
Nokia C6-00
Właśnie chciałem ten telefon sam zaproponować. Do internetu telefon jest lux. Dotykowy + klaw. QWERTY
- Rozwiany
Nokia C6-00
wiele modeli telefonów posiada klawiaturę qwerty.
Czy jest on naprawdę dobry? Warty swojej ceny?
W Orange kosztuje złotówkę,(co mnie oczywiście bardzo cieszy), no ale jakby kupować go na np. Allegro, to chodzi blisko koło 1 tys złotych.
Ktoś posiada w ogóle ten telefon?
Czy jest on naprawdę dobry? Warty swojej ceny?
W Orange kosztuje złotówkę,(co mnie oczywiście bardzo cieszy), no ale jakby kupować go na np. Allegro, to chodzi blisko koło 1 tys złotych.
Ktoś posiada w ogóle ten telefon?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Nokia C6-00
Chyba lepiej testy poczytać i samemu ocenić:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ogólnie słaba ocena:
W sumie mam telefon z nawigacją i nie przydała mi się jeszcze. Symbian też jakoś do mnie nie przemawia.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Ogólnie słaba ocena:
Słowo "przeciętny" najlepiej opisujące model Nokia C6-00. Przy sugerowanej cenie
detalicznej 1299 złotych model ten nie zrobi żadnej furory, rzekłbym nawet, że są to pieniądze wydane w błoto. Jeśli miałby być to smartphone
dostępny dla każdego powinien on trafić na rynek
w nieco niższej cenie. Tym bardziej, że za podaną kwotę kupimy lepiej wykonany model N97 Mini, nie mówiąc już o telefonie Motorola Milestone.
Podsumowując Nokia prezentuje telefony, które nie mają najgorszej specyfikacji, jednak w połączeniu z archaicznym (swoją drogą najbardziej popularnym systemem operacyjnym na świecie) Symbian'em całość tworzy niezbyt zgrany duet. Taka właśnie jest Nokia C6. Gdybym musiał szukać plusów na siłę, bez wątpienia byłaby nią darmowa nawigacja
GPS i to byłoby niestety na tyle. Nokia C6-00 nie ujęła mnie niczym specjalnym, miejmy nadzieję, że nadchodzący flagowy model N8 będzie znacznie bardziej udany.
W sumie mam telefon z nawigacją i nie przydała mi się jeszcze. Symbian też jakoś do mnie nie przemawia.
- Rozwiany
Nokia C6-00
o dzięki za linka.
Poczytam sobie jeszcze to wszystko na spokojnie.
Z tego co zacytowałeś, wynika że dla przeciętnego użytkownika telefonów komórkowych jest to w sumie nie najgorsza propozycja.
Więc jak ma brać na firmę ( z planem optymalnym) dla swoich pracowników, którzy mają głównie dzwonić z niego
to chyba będzie dobry wybór.
Poczytam sobie jeszcze to wszystko na spokojnie.
Z tego co zacytowałeś, wynika że dla przeciętnego użytkownika telefonów komórkowych jest to w sumie nie najgorsza propozycja.
Więc jak ma brać na firmę ( z planem optymalnym) dla swoich pracowników, którzy mają głównie dzwonić z niego
to chyba będzie dobry wybór.
- voluu
- Kontaktowanie:
Nokia C6-00
Jak do dzwonienia to tylko Nokia 3310
Pewna, niezawodna. Tutaj za dużo bajerów. Aparat w telefonie służbowym?

Sounds Better
Indoor: AKG K514 + Denon PMA-480R
Outdoor: SoundMagic PL10 + Sansa Clip+
- Rozwiany
Nokia C6-00
no niby tak.
Ale nie chce zarzucać ich takich archaicznymi modelami, do których oczywiście mam duży sentyment.
Przez wiele lat miałem w posiadaniu 3320 i był to niezniszczalny telefon
dzięki za pomoc.
Przejdę się jeszcze do salonu Orange dopytam o Nokie C6 i ewentualnie inne model
za 1PLN, w podobnym planie optymalnym.
pozdrawiam
Ale nie chce zarzucać ich takich archaicznymi modelami, do których oczywiście mam duży sentyment.
Przez wiele lat miałem w posiadaniu 3320 i był to niezniszczalny telefon

dzięki za pomoc.
Przejdę się jeszcze do salonu Orange dopytam o Nokie C6 i ewentualnie inne model
za 1PLN, w podobnym planie optymalnym.
pozdrawiam
-
- Reklama