Czy telefon nokia lumia 800 jest dobry w sieci Plus.
Podawajcie swoje opinie i jaki wy byscie telefon wybrali z sieci plus.
Nokia lumia 800
-
Nokia lumia 800
Napisz chociaż do czego będziesz telefonu używał. Masz zamiar tylko z niego dzwonić/smsować, czy może chcesz bardziej chcesz korzystać z sieci/gps? W skrócie mówiąc określ swoje priorytety.
- pasiarz
Nokia lumia 800
Ma kila zastrzeżeń :
a)Ma kiepski wyświetlacz, bo podczas produkcji zabrakło kasy. Było cięci kosztów spowodowane nałożeniem dodatkowego 4 piksela do 3 RGB , chyba białego co robi go troszkę bardziej ziarnistym
b) Nie ma androida tylko Windows Phone 7.5 Mango
c)GPS z mapami za które trzeba płacić ;/
d) brak złącza MHL. Czyli takiego kombajnu microHDMI dzięki któremu robimy z telewizora ekran.
e) błędy w sofcie ograniczające prace bateri nawet do kilku godzin
Według mnie nie warto wolałbym 200 razy HTC HD2
Pozdrawiam
a)Ma kiepski wyświetlacz, bo podczas produkcji zabrakło kasy. Było cięci kosztów spowodowane nałożeniem dodatkowego 4 piksela do 3 RGB , chyba białego co robi go troszkę bardziej ziarnistym
d) brak złącza MHL. Czyli takiego kombajnu microHDMI dzięki któremu robimy z telewizora ekran.
Pozdrawiam
-
Nokia lumia 800
Chciałbym taki telefon aby szybko dzialal.Mial jakies lepsze wyposażenie.
Chcialem brac nokia e7 albo motorola milestone ale siec plus takich telefonów nie oferuje.
Chcialem brac nokia e7 albo motorola milestone ale siec plus takich telefonów nie oferuje.
-
Nokia lumia 800
Ponieważ szukasz telefonu dostępnego u operatora a nie w wolnej sprzedaży, musisz podać jakie telefony wchodzą w grę(co Ci oferowali i w jakiej cenie)
Zapomniałem wcześniej zapytać...;/
Zapomniałem wcześniej zapytać...;/
-
Nokia lumia 800
Telefon chce za 1zl - 50zl max.
- TitoBandito
Nokia lumia 800
Nokia 500. Tylko i wyłącznie. U operatorów już są z aktualizacją systemu do Symbian Belle (wcześniej zainstalowana Anna). Dobre Ovi mapy, ekran pojemnościowy, sporo softu do pobrania ze sklepu Ovi (płatny i bezpłatny), dobra bateria, obsługa WiFi.. Z minusów słaby aparat, brak lampy błyskowej, brak latarki i na upartego nie pograsz w gry 3D - ale wściekłe ptaszory na Symbiana są dostępne (bardzo dobrze się w nie gra na tej Nokii). Sam miałem i polecam.
-
Nokia lumia 800
pasiarz pisze:Ma kila zastrzeżeń :
Pozdrawiam
czlowieku nie masz pojecia co piszesz...
a) Super AMOLED - obraz piekny, wyrazny pod kazdym sloncem, szklo "Gorilla Glass"b
b) to w wielu przypadkach zaleta - szczegolnie jesli zalezy na telefonie, na ktorym mozna polegac i na takim gdzie zeby znalezc aplikacje w markecie nie trzeba przejrzec najpierw tysiaca smieci
c) a to skad wziales? Nokia Maps, Bing Maps, Nokia Drive - wszystko za darmo
d) ale wspiera DLNA dla transmisji dzwieku i obrazu (obraz po wifi)
e) a to nie wiem skad wziales. Dla przykladu HTC Desire HD trzyma do okolo 8 godzin; Nokia Lumia 800 glownie dzieki swietnemu wyswietlaczowi do 3-4 dni przy takim samym uzytkowaniu.
Jak nie masz pojecia o czym piszesz to najlepiej swoje przemyslenia zachowaj dla siebie
-
- Reklama