Nokia N8 Polska Menu
-
Nokia N8 Polska Menu
Witam zakupiłem NOKIA N8 i nie mam polskiego menu wie może ktoś jak wgrać polskie menu dla Noki N8?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nokia N8 Polska Menu
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Nokia N8 Polska Menu
Witam, robiłem flashowanie z tej strony Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników z przedostatniego posta i wyskoczył błąd i telefon się wyłączył i nie mogę teraz go włączyć. Gdy go włączam to tylko wibracja będzie przez 2 sekundy i nic po za tym. Pomoże ktoś ? Czy wyjęcie baterii i włożenie ponownie pomoże ?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Nokia N8 Polska Menu
Spróbować nie zaszkodzi. Taki reset często pomaga.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- DwD99
Nokia N8 Polska Menu
To coś ma androida? Jeśli tak to możesz mieć backup. Poszukaj gdzieś w google o tym. Jeśli uda ci się przywrócić to do wcześniejszej pozycji włączysz telefon.
-
- Reklama