odzykanie kontaktow z nokii 2730c
-
Witam mam nokie 2730c a w niej rozbity wyświetlacz, nie mam kabla USB. Mam jakieś szanse odzyskać kontakty?? prosiłbym o szybką odpowiedz. Strasznie ważne numery
- Lena
Masz może Bluetooth w komputerze lub nadajnik USB Bluetooth? W ten sposób możesz się połączyć z komputerem i odzyskać kontakty bez kabla.
Drugim sposobem jest skopiowanie na kartę sim po omacku kontaktów. W instrukcji powinien być rozkład menu, ale tu trzeba się nakombinować.
Drugim sposobem jest skopiowanie na kartę sim po omacku kontaktów. W instrukcji powinien być rozkład menu, ale tu trzeba się nakombinować.
-
no mam Bluetooth w laptopie. Normalnie mam się połączyć i będe miał opcje , do wyboru kontaktów?
- Lena
pobierz aplikację nokia pc suite Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
połącz się z telefonem, w aplikacji jest zakładka kontakty powinieneś móc je przeglądać i zapisać o ile dobrze pamiętam
połącz się z telefonem, w aplikacji jest zakładka kontakty powinieneś móc je przeglądać i zapisać o ile dobrze pamiętam

- patrolvip2
O ile w Nokii ma włączone Bluetooth, a jak nie to znów punkt wyjścia i po omacku włączyć 

-
- Reklama