Mam telefon LG i jestem w sieci Plus. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że pobiera mi z konta jakieś 64 grosze codziennie i nie wiem za co. Nie mam internetu na telefonie i nie mam żadnej usługi uruchomionej. A chciałbym wyłączyć całkiem to, żeby mi już pieniędzy nie pobierało z konta. Dziś wysłałem sobie smsa na numer 8888 o treści LISTA i pokazało mi, że nie mam żadnej usługi włączonej. Dostałem też smsa z numeru 7428 o treści "Twój Brak zgody na otrzymywanie wiadomości promocyjnych został zapamiętany" - podpisano WapSter.pl
Ten sms przyszedł mi dlatego, że wysłałem smsa o treści STOP na numer 7428
Jednak dalej mi pobiera pieniądze z konta. Jak to wyłączyć, żeby mi już więcej nigdy nie pobierało pieniędzy ?
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie.
Pobieranie pieniędzy z konta Plus
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Proponuję się przejść do salonu Plus i prosić ich o przedstawienie usług za które Tobie ściąga pieniądze oraz niech to ich przedstawiciel natychmiastowo zablokuje.
- bajbus
Witam.Wyłącza się właśnie tymi komendami które podałeś lecz nie zawsze one działają i musisz w tej sprawie skontaktować się z biurem obsługi klienta lub iść do najbliższego punktu plusa i u nich można wyłączyć
-
- Reklama