Problem z kartą pamięci micro sd

Wszystko o telefonii komórkowej, problemy, usługi, opinie, promocje etc.
Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post05 paź 2012, 21:35

Witam jak w temacie a mianowicie.Kupiłem sobie kartę pamięci micro sd i po włożeniu jej do telefonu pisze żeby podać hasło,natomiast po włożeniu karty do komputera wogóle jej nie wykrywa prosze o pomoc pozdrawiam :)
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post05 paź 2012, 21:57

Jedyną możliwość odblokowania tej karty jaką znam to formatowanie w telefonie kom. z symbianem np. Nokia . Już robiłem to parę razy i zawsze było OK .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post05 paź 2012, 23:07

To wiem tylko że problem w tym że nawet jak chcę sformatować to pisze żebym podał hasło
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
leon1956

Ekspert

Post06 paź 2012, 01:23

Dzisiaj formatowałem taką kartę która na na kompie nie dała się odczytać a w telefonie prosiła o hasło . Włożyłem ją do Noki 500 i też w pierwszym momencie chciała hasło . Anulowałem to i przeszedłem do opcji formatowania karty i wszystko poszło OK . Każdy telefon z Symbianem to zrobi .
Złośliwość jest podstawą wszelkiej znajomości i przyjaźni z osobnikami rodzaju ludzkiego . Dowodzi inteligencji i zainteresowania drugą osobą .

• Reklama

Wróć do „Telefonia GSM”