Tablet do 400zł

Wszystko o telefonii komórkowej, problemy, usługi, opinie, promocje etc.
Awatar użytkownika
Miedev

Użytkownik

Tablet do 400zł

Post14 sty 2013, 12:12

Witam!
Poszukuje tableta do kwoty 400 max 500 zł i nie wiem co wybrać. Zależy mi aby miał dośc duży wyświtlacz i wiecej ramu, aby się nie lagował często przy jakims programie. Oraz, żeby nie było to jakieś byle co, że po miesiącu się zepsuje. :)
Każdy nowy dzień przynosi tutaj nową nadzieje...

Procesor: AMD Athlon(tm)II X2 240 Processor 2.80GHz
Płyty główna: Gigabyte GA-MA74GM-S2H v4.0
Pamięć RAM: 4,00GB
Windows: 7 Ultimate SP 1 x86
GPU: NVIDIA GeForce GT 220
HDD: 1 TB

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Tablet do 400zł

Post14 sty 2013, 12:32

romet100

Użytkownik

Tablet do 400zł

Post04 kwie 2013, 18:52

A czy zależy Ci np na nawigacji w tablecie ? Np Mapamap czy coś takiego. Bo ja mam tablet Traveler II z GPS ponieważ jest mi on niezbędny ;)

-- 04 kwi 2013, 16:41 --

jak cos to obaczaj sobie ten link : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ;) masz pokazane bardzo ciekawe dzialanie Travelera II ;)

Kod: Zaznacz cały

http://mistral-rtv.pl/mistral-traveler-ii-8gb-z-gps-i-dvb-t-p68.html

Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

Tablet do 400zł

Post08 kwie 2013, 21:51

Ainol Crystal 7" (IPS) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... 95630.html

seba86mu ta aukcja została przeniesiona już do archiwum, ale rozumiem, że chodzi o ten, tak? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - tu z Nortonem w zestawie

mnie również ten temat interesuje :) powiedzcie mi, czy z tego tabletu ucieszy się 9-letni chłopczyk? wkrótce w rodzinie mam komunię i nie wiem, czy to jest dobry pomysł na prezent? tablety są różne, ja się nie znam, ale zależy mi, żeby prezent cieszył, w końcu po to go kupię ;) jak nie ten, to jaki inny?
Dziękuję i pozdrawiam Was bardzo serdecznie :)
Aneczka

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Tablet do 400zł

Post08 kwie 2013, 22:41

Hannah pisze:ale rozumiem, że chodzi o ten, tak?

Tak, tutaj więcej aukcji:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Hannah pisze:powiedzcie mi, czy z tego tabletu ucieszy się 9-letni chłopczyk?

Ciężko powiedzieć, ale myślę, że tak.
Dobrze byłoby, gdyby miał mu kto wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi (Sklep Play z darmowymi aplikacjami na Androida itp).

Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

Tablet do 400zł

Post09 kwie 2013, 00:30

Ciężko powiedzieć, ale myślę, że tak.

to jest mój bratanek; brat mi nie powie, mogę zapytać czy dziecko ma i czy ewentualnie by chciało? Tak tylko mogę zapytać.
Dobrze byłoby, gdyby miał mu kto wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi (Sklep Play z darmowymi aplikacjami na Androida itp).

mam syna 16 lat to mu wyjasni łopatologicznie na komunii przy jedzonku w pare minut :)
słuchajseba86mu, a takie te bardziej przypominające gry? może to jest lepsze - brat dużo z dzieckiem jeździ samochodem, a dziecko często się nudzi w czasie jazdy, jakieś bajki ogląda w aucie

wiesz co? ja sobie dałam czas do 15-go; po 15-tym musze podjąć decyzję i chyba przeszukać internet pod hasłem "na komunię" ; to zobaczymy, za czym teraz dzieciaki szaleją, co jest trendy
Aneczka

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Tablet do 400zł

Post09 kwie 2013, 00:41

Hannah pisze:słuchajseba86mu, a takie te bardziej przypominające gry?

Nie rozumiem o co dokładnie pytasz. Chodzi Ci jakie gry dostępne są na Androida ?

Hannah pisze:wiesz co? ja sobie dałam czas do 15-go; po 15-tym musze podjąć decyzję i chyba przeszukać internet pod hasłem "na komunię" ; to zobaczymy, za czym teraz dzieciaki szaleją, co jest trendy

A jaką kwotę maksymalnie mogłabyś wydać ?

Ciężko mi cokolwiek doradzić dla dziecka 9-letniego.
Dzieci już od młodego wieku interesują się takim sprzętem, więc tablet może być dobrym pomysłem.
Lubi grać w gry na komputerze czy konsoli ? Interesują go w ogóle takie klimaty i gadżety ?

Awatar użytkownika
Hannah

Użytkownik

Tablet do 400zł

Post09 kwie 2013, 13:25

No takie różne widziałam, ale niestety to dziecko ma wszystko; już odpada tablet i psp, bo ma
Aneczka

• Reklama

Wróć do „Telefonia GSM”