Poszukuje tableta do kwoty 400 max 500 zł i nie wiem co wybrać. Zależy mi aby miał dośc duży wyświtlacz i wiecej ramu, aby się nie lagował często przy jakims programie. Oraz, żeby nie było to jakieś byle co, że po miesiącu się zepsuje.
Tablet do 400zł
- Miedev

Tablet do 400zł
Witam!
Poszukuje tableta do kwoty 400 max 500 zł i nie wiem co wybrać. Zależy mi aby miał dośc duży wyświtlacz i wiecej ramu, aby się nie lagował często przy jakims programie. Oraz, żeby nie było to jakieś byle co, że po miesiącu się zepsuje.
Każdy nowy dzień przynosi tutaj nową nadzieje...
Procesor: AMD Athlon(tm)II X2 240 Processor 2.80GHz
Płyty główna: Gigabyte GA-MA74GM-S2H v4.0
Pamięć RAM: 4,00GB
Windows: 7 Ultimate SP 1 x86
GPU: NVIDIA GeForce GT 220
HDD: 1 TB
Procesor: AMD Athlon(tm)II X2 240 Processor 2.80GHz
Płyty główna: Gigabyte GA-MA74GM-S2H v4.0
Pamięć RAM: 4,00GB
Windows: 7 Ultimate SP 1 x86
GPU: NVIDIA GeForce GT 220
HDD: 1 TB
- seba86mu

Tablet do 400zł
Ainol Crystal 7" (IPS) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
romet100

Tablet do 400zł
A czy zależy Ci np na nawigacji w tablecie ? Np Mapamap czy coś takiego. Bo ja mam tablet Traveler II z GPS ponieważ jest mi on niezbędny 
-- 04 kwi 2013, 16:41 --
jak cos to obaczaj sobie ten link : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
masz pokazane bardzo ciekawe dzialanie Travelera II
-- 04 kwi 2013, 16:41 --
jak cos to obaczaj sobie ten link : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Kod: Zaznacz cały
http://mistral-rtv.pl/mistral-traveler-ii-8gb-z-gps-i-dvb-t-p68.html- Hannah

Tablet do 400zł
Ainol Crystal 7" (IPS) => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ... 95630.html
seba86mu ta aukcja została przeniesiona już do archiwum, ale rozumiem, że chodzi o ten, tak? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników - tu z Nortonem w zestawie
mnie również ten temat interesuje
Dziękuję i pozdrawiam Was bardzo serdecznie 
Aneczka
Aneczka
- seba86mu

Tablet do 400zł
Hannah pisze:ale rozumiem, że chodzi o ten, tak?
Tak, tutaj więcej aukcji:
=> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Hannah pisze:powiedzcie mi, czy z tego tabletu ucieszy się 9-letni chłopczyk?
Ciężko powiedzieć, ale myślę, że tak.
Dobrze byłoby, gdyby miał mu kto wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi (Sklep Play z darmowymi aplikacjami na Androida itp).
- Hannah

Tablet do 400zł
Ciężko powiedzieć, ale myślę, że tak.
to jest mój bratanek; brat mi nie powie, mogę zapytać czy dziecko ma i czy ewentualnie by chciało? Tak tylko mogę zapytać.
Dobrze byłoby, gdyby miał mu kto wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi (Sklep Play z darmowymi aplikacjami na Androida itp).
mam syna 16 lat to mu wyjasni łopatologicznie na komunii przy jedzonku w pare minut
słuchajseba86mu, a takie te bardziej przypominające gry? może to jest lepsze - brat dużo z dzieckiem jeździ samochodem, a dziecko często się nudzi w czasie jazdy, jakieś bajki ogląda w aucie
wiesz co? ja sobie dałam czas do 15-go; po 15-tym musze podjąć decyzję i chyba przeszukać internet pod hasłem "na komunię" ; to zobaczymy, za czym teraz dzieciaki szaleją, co jest trendy
Aneczka
Aneczka
- seba86mu

Tablet do 400zł
Hannah pisze:słuchajseba86mu, a takie te bardziej przypominające gry?
Nie rozumiem o co dokładnie pytasz. Chodzi Ci jakie gry dostępne są na Androida ?
Hannah pisze:wiesz co? ja sobie dałam czas do 15-go; po 15-tym musze podjąć decyzję i chyba przeszukać internet pod hasłem "na komunię" ; to zobaczymy, za czym teraz dzieciaki szaleją, co jest trendy
A jaką kwotę maksymalnie mogłabyś wydać ?
Ciężko mi cokolwiek doradzić dla dziecka 9-letniego.
Dzieci już od młodego wieku interesują się takim sprzętem, więc tablet może być dobrym pomysłem.
Lubi grać w gry na komputerze czy konsoli ? Interesują go w ogóle takie klimaty i gadżety ?
- Hannah

Tablet do 400zł
No takie różne widziałam, ale niestety to dziecko ma wszystko; już odpada tablet i psp, bo ma
Aneczka
Aneczka
-
- Reklama