witam, czy jest możliwość podłączenia telefonu za pomocą kabla USB do komputera w celu używania go jako kamerki ?
może istnieje jakieś program albo coś.
telefon to sony ericsson c702.
telefon jako kamerka internetowa ?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tu masz filmik na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Ale czy twój telefon będzie spełniał to, to nie wiem.
Tu masz filmik na Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Ale czy twój telefon będzie spełniał to, to nie wiem.
-
nie to nie pójdzie, bo to jest na Iphona
- rokko
- Kontaktowanie:
Mobiola WebCam obsługuje telefony marki Sony Ericsson, ale akurat Twój model nie jest na liście wspieranych telefonów.
Jest jeszcze WWIGO, ale z tego co widzę nie wspiera SE.
Sony-Ericsson P800, P900, P910, P990, K610, K618, W610, V630, W710, Z610, Z710, K790, K800, W830, W850, W900, W810, S500, T650, JP-8, Z750
Jest jeszcze WWIGO, ale z tego co widzę nie wspiera SE.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Ale jest k800 którego też mam
-- 24 wrz 2011, 13:53 --
ale chyba to jest nie to czego szukałem..
bo w tym programie może użyć tel. jako kamery ale bezprzewodowo a mi chodzi żeby po kablu USB.
No chyba że nieznalazłem w tym programie takiej funkcji która by pozwalała za pośrednictwem kabla podłączyć telefon.
-- 24 wrz 2011, 13:53 --
ale chyba to jest nie to czego szukałem..
bo w tym programie może użyć tel. jako kamery ale bezprzewodowo a mi chodzi żeby po kablu USB.
No chyba że nieznalazłem w tym programie takiej funkcji która by pozwalała za pośrednictwem kabla podłączyć telefon.
- szczerbate mleko
A poprzez bluetooh pewnie masz w telfonie
-
- Reklama