telefon jako router wifi
-
telefon jako router wifi
Witam Wszystkich!chciałbym się dowiedzieć czy mógłbym się połączyć z komputerem stacjonarnym za pomocą telefonu Samsung Wave I(S8500) chodzi mi o utworzenie połączenia internetowego poprzez router wifi lub przez kabel usb,jakbym dało się przez router wifi to co musiałbym kupić do kompa żeby wszystko ładnie śmigało?.I czy te połączenie nie bierze pieniędzy z konta?i czy dało by się grać gry online typu wow bez lagów?.Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam.
- seba86mu
telefon jako router wifi
Ustawienia => Komunikacja => Router Wi-Fi
Jeżeli w telefonie korzystasz z Internetu z jakiegoś pakietu, który wykupiłeś lub masz jakiś pakiet Internetu w abonamencie, to będzie wykorzystywany właśnie ten pakiet.
Jeżeli nie masz żadnego pakietu kasa normalnie będzie leciała z konta.
rychu17 pisze:I czy te połączenie nie bierze pieniędzy z konta?
Jeżeli w telefonie korzystasz z Internetu z jakiegoś pakietu, który wykupiłeś lub masz jakiś pakiet Internetu w abonamencie, to będzie wykorzystywany właśnie ten pakiet.
Jeżeli nie masz żadnego pakietu kasa normalnie będzie leciała z konta.
-
telefon jako router wifi
Tak mnie naszła myśl że prawie kazdy android ma opcje ruter wifi.
Może przydałaby się lista najtańszych zgodnych z aero, które mają funkcje ruter wifi i jako alternatywa do ruterow mobilnych.
Nie mam pojecia ale zalozmy ze jest jakaś średnia cena na aledrogo jakichs huawei czy zte ktore moga byc zgodne,nie wiem strzelam ponizej 200pln.
Może przydałaby się lista najtańszych zgodnych z aero, które mają funkcje ruter wifi i jako alternatywa do ruterow mobilnych.
Nie mam pojecia ale zalozmy ze jest jakaś średnia cena na aledrogo jakichs huawei czy zte ktore moga byc zgodne,nie wiem strzelam ponizej 200pln.
-
- Reklama