Telefon z Orange w związku z oferowaniem usług
-
Jakieś 10 minut temu wykonano do mnie połączenie z Orange. Przedstawiono mi ofertę jakiegoś smartfona firmy Samsung i wszystko będzie mnie kosztować 40 zl (karta 39 zł)po podaniu danych osobowych choćby o godzinie 16.00. Wspominano mi coś o doładowaniach, więc pewnie to coś na abonament tym bardziej, że potrzebują danych. Smartfon ma wprawdzie możliwość łączenia się z Internetem przez Wi-Fi, ale akurat u mnie to Wi-Fi na co dzień i tak nie chodzi. Wydaje mi się, że kryje się w tym jakiś haczyk i lepiej sobie odpuścić. Miał ktoś z Was taki telefon jakiś czas temu albo zna kogoś, kto zgodził się na taki układ?
- bajbus
Witam co do telefonu smartfon samsung nic mi to nie mówi a te 39zł to jest abonament z taryfą delfin i z tego co mi wiadomo w tej kwocie jest ileś tam minut wymiennych na sms/mms (nie pamietam dokładnie) ale żeby wcisnąć ci tą oferte będą ci dokładać minuty do wszystkich sieci lub transfer internetu za free ale jeśli jesteś zainteresowany jakąś ofertą to przedstaw im swoje warunki czyli w tym abonamencie niech dadzą ci nielimitowane minuty do orange w tym jakieś sms wymienne na mms i do tego niech dorzucą jakieś minuty do wszystkich sieci i zgodzą się na to bez problemu żeby tylko pozyskać klienta
-
- Reklama