Zdjęcie Simlock - Z jakiej strony kupić ?
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
Cześć. Kupiłem właśnie telefon Sony Xperia L, niestety telefon ma simlock w sieci ORANGE Polska, muszę kupić kod do zdjęcia go, lecz nie mam pojecia z której strony aby to było że tak powiem... pewne. Nie chce wyrzucić 30pln~ w błoto, a dodatkowo zablokować sobie telefon, możecie polecić jakąś sprawdzoną stronę ?
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
tutaj przeważnie opinie są pozytywne , wiele ludzi tam ściąga. Kwestia tylko czy warto, sprawdzałeś ceny w komisach? przeważnie ściągaja za 20-30zł chyba że coś im model nie podpasuje wtedy wymyślają ceny z kosmosu.
tutaj przeważnie opinie są pozytywne , wiele ludzi tam ściąga. Kwestia tylko czy warto, sprawdzałeś ceny w komisach? przeważnie ściągaja za 20-30zł chyba że coś im model nie podpasuje wtedy wymyślają ceny z kosmosu.
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- Maciak Plock
- Kontaktowanie:
@UP
Już zdjąłem z tej strony, co do tych opinii to miałem wątpliwości, czy to nie sam autor strony je pisze
Wszystko przebiegło ok i dało radę. Tylko szkoda, ze bootloader jest zablokowany, gdybym wiedział to bym go nie kupił 
Już zdjąłem z tej strony, co do tych opinii to miałem wątpliwości, czy to nie sam autor strony je pisze

-
- Reklama