Wiem, wiem, że to tylko marketing. Dotarlem nawet do czegos taiego:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Tylko mimo wszystko człowiek łudzi się,ze jak jest 400 Hz to może chociaż te 200 rzeczywistych bedzie. A powiedz mi szczerze co sądzisz o tym tv co zamierzam kupic, bo mysle nawet jutro jechac tak sie napaliłem, tym bardziej, że jakieś 6-8 miesiecy temu spisywałem z neta rózne telewizory, które mnie interesowaly i m.in ten model. Tylko, ze wtedy kosztowal on najtaniej 3800 zł a teraz kosztuje nawet poniżej 2600, wiec jestem w szoku a tv nadal bardzo mi sie podoba i zachwyca iloscią opcji i ustawien, mimo, ze to w większości takie ciekawostki jak np. sterowanie glosem, ale frajda jest

Dodam również, ze wiem o tym, ze lg ma już modele serii 7, 8 a nawet 9 ale sa to telewizory w rozmiarach co najm niej 47 cali a niektóre nawet w 4k. gdyby moja półka pod tv była wieksza niż 1m pewnie dozbierałbym nawet z 2 tysiaki wiecej i zakupił za pare miechów cos nowszego i wiekszego, ale jak juz decyduje sie na te 42 cale to myśle, że tv bardzo dobra i w świetnej cenie. Co myslisz??? A i jeszcze czy jest jakaś szansa, że 3d bedzie lepiej tolerowane przez organizm niż w starszych modelach 3d lg, bo jednak boli mnie od tego troche głowa i czuje sie bardziej osłabiony. Chodzi mi głównie czy Hz jakis wpływ na to ma. I sory, ze tak sie rozpisalem:)