złącze CI w telewizorze
- małpka
złącze CI w telewizorze
Skoro trochę wam nudzę to może dowiem się w końcu po co jest złącze CI w telewizorze Wiem, że można jakieś płatne kanały oglądać, ale czy w naszym kraju są dostępne jakieś oferty na ten moduł
- XMan
złącze CI w telewizorze
Wiem, że można jakieś płatne kanały oglądać, ale czy w naszym kraju są dostępne jakieś oferty na ten moduł
Są dostępne.
Jeżeli chcesz oglądać płatne kanały Cyfrowego Polsatu nadawane z naziemnej telewizji cyfrowej
to wystarczy kupić taki moduł, musisz opłacać abonament.
Jeżeli chcesz oglądać z Cyfry+ lub innych to musisz dodatkowo posiadać antenę satelitarną + dekoder.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
złącze CI w telewizorze
Mam pytanie do tematu w kwestii praktycznej.
Czy jeżeli mam telewizor z modułem CI i zintegrowanym dekoderem cyfrowym DVB-T.
Czy to znaczy. że ten moduł w TV jest przeznaczony do usług z telewizji cyfrowej naziemnej
a nie z satelitarnej?
Czy jeżeli mam telewizor z modułem CI i zintegrowanym dekoderem cyfrowym DVB-T.
Czy to znaczy. że ten moduł w TV jest przeznaczony do usług z telewizji cyfrowej naziemnej
a nie z satelitarnej?
- XMan
złącze CI w telewizorze
Masz moduł czy tylko złącze/wejście do modułu ?
Jeżeli masz to jaki ?
Jeżeli masz to jaki ?
-
- XMan
złącze CI w telewizorze
Jest dużo takich marek telewizorów z różną końcówką ?
Żeby odbierać telewizję satelitarną to telewizor musiałby jeszcze dodatkowo posiadać
wbudowany tuner do telewizji satelitarnej i jest jeszcze potrzebna antena satelitarna.
Jeżeli tego nie ma to jedynie możesz odbierać za pomocą modułu kodowaną telewizję
naziemną.
Z tego co wiem to na razie taką nadaje Polsat Cyfrowy (8 kanałów + 12 radiowych).
Żeby odbierać telewizję satelitarną to telewizor musiałby jeszcze dodatkowo posiadać
wbudowany tuner do telewizji satelitarnej i jest jeszcze potrzebna antena satelitarna.
Jeżeli tego nie ma to jedynie możesz odbierać za pomocą modułu kodowaną telewizję
naziemną.
Z tego co wiem to na razie taką nadaje Polsat Cyfrowy (8 kanałów + 12 radiowych).
-
- Reklama
Wróć do „Telewizja cyfrowa TV-Sat, DVB-T”