A czy B?
- stukot
A czy B?
Stłuc kubek, zwłaszcza ulubiony, to nieszczęście.
Wędrowniczki, to psie grzyby, czy idealny grzyb np. do jajecznicy? (Wychowałam się w osadzie, w zasadzie na wsi i miałam dwa lasy w pobliżu, oraz park i często chodziłam na grzyby. Unikałam pomyłek, bo zbierałam tylko znane grzyby, a kiedyś znałam ich sporo.)
Wędrowniczki, to psie grzyby, czy idealny grzyb np. do jajecznicy? (Wychowałam się w osadzie, w zasadzie na wsi i miałam dwa lasy w pobliżu, oraz park i często chodziłam na grzyby. Unikałam pomyłek, bo zbierałam tylko znane grzyby, a kiedyś znałam ich sporo.)
Pozdrawiam, Joanna
Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.
- stukot
A czy B?
Mały OT: Ok, wędrowniczka, to grzyb jadalny, idealny do jajecznicy, jej fachowa nazwa to: twardzioszek przydrożny, link do opisu:
Wracając do tematu: grzyby to chyba trzecia forma życia.
Purchawki młode, jak ich się nie pomyli z tęgoskórem pospolitym, coś czego nie weźmiecie do ust, czy pyszna przekąska, smażona na maśle? (Wzięło mnie trochę na wspominki.)
Kod: Zaznacz cały
https://pl.wikipedia.org/wiki/Twardzioszek_przydrożny
Wracając do tematu: grzyby to chyba trzecia forma życia.
Purchawki młode, jak ich się nie pomyli z tęgoskórem pospolitym, coś czego nie weźmiecie do ust, czy pyszna przekąska, smażona na maśle? (Wzięło mnie trochę na wspominki.)
Pozdrawiam, Joanna
-
- Reklama