Opis problemu: Kiedy włącza się system po konsoli odzyskiwania pojawia się niebieski ekran z napise CHKDSK not foun skipping AUTOCHK
Kiedy już w końcu system się uruchomi trwa to bardzo długo ( ale się już do tego przyzwyczaiłem jakoś ) to kiedy klikam prawoklikiem touchapada na np. ikonę mój komputer to zawiesza się mi cały system. Odwiesić go mogę tylko poprzez Menedżer zadań Windows zakańczając zadanie Mój Komputer muszę to robić 2 do 3 razy kiedy to w końcu prawoklik zadziała. Następuje jak by restart pulpitu, jednak nic się nie dzieje jak klikam lewym przyciskiem myszy na daną ikonę czy folder wszystko się otwiera i widać zawartość - problem zaczyna się właśnie kiedy chcę użyć prawego przycisku. Skanowałem system avastem nic nie wykazał, Program Malware Bytes Anti Malware także nic nie wykazuje. Próbowałem zainstalować ponownie service pack 3 nic to nie dało porblem nadal występuje. Skanowanie Mailicius Tools także nic defender także nic. Problem jest naprawdę irytujący, bardzo proszę o pomoc. Nie mogę użyć cd z windowsem by go naprawić bo płytki nie mam jestem na morzu w pracy wszystko zostało w domu. Wklejam adres z wklej to:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
nie wyszły mi dwa loga z otl a czytałem że powinny wyjść dwa. Mam nadzieję że robię wszystko zgdnie z regulaminem nie chcę podpaść od razu na starcie. Jako zielony w sprawach komputera nie wiem co mam robić dalej proszę o pomoc.