Dodawanie wpisów przez użytkowników

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
szymek123

Użytkownik

Post23 gru 2009, 13:07

Chciał bym na swoim blogu umieścić opcję dodania wpisu przez użytkowników (także tych niezarejestrowanych), które później ja musiał bym zaakceptować i ewentualnie wprowadzić drobne poprawki. Wie ktoś jak można to zrobić?

edit/ jednak nic nie zrobię bo coś mi się stało z panelem admina. Sami zobaczcie Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników login: admin hasło: admin123
Przepraszam, że tak wszystko w jednym temacie ale się pogubiłem.. Więc jak któryś z moderatorów może to niech zmieni tytuł tematu na 'problem z panelem admina - wordpress' i zostawi tylko treść o panelu admina.

Awatar użytkownika
Everest

Użytkownik

Post23 gru 2009, 14:03

U mnie ten panel wygląda normalnie, opisz co się u Ciebie dzieje,
Te wpisy to chyba tworzysz "Library" albo instalujesz Plugin'y, poszukaj w google tam tam poradników o blogach mnóstwo

szymek123

Użytkownik

Re: Dodawanie wpisów przez użytkowników

Post23 gru 2009, 16:02

Przenosiłem bloga z komputera na serwer więc może wtedy wystąpił jakiś błąd.. Na kompie jest panel normalny.
opisz co się u Ciebie dzieje

Lognij do panelu admina przecież podałem hasło i login. Nie bd. opisywał bo wszystko jest nie tak..

Awatar użytkownika
Everest

Użytkownik

Post23 gru 2009, 16:39

No logałem się i panel jak panel normalny, mogłem zmieniać wygląd dodawać różne fanty itd. nie wiem o co chodzi. Opisz bardziej ten transfer wyskoczyły jakieś błędy? daj screena tego nienormalnego panelu u Ciebie(bo u mnie jest normalny, porównamy) Nie bardzo kumam w czym właściwie masz problem na gmatwałeś tutaj, albo ja jestem tępy:D

Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

Post23 gru 2009, 18:16

U mnie cały content się rozjechał. Weź sobie wgraj nowego wordpressa, importuj samą bazę, to w niej zapisywane są informacje o wpisach/artykułach.

Screeny z FF => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

szymek123

Użytkownik

Re: Dodawanie wpisów przez użytkowników

Post23 gru 2009, 18:25

Masz racje rokko. Wgram od nowa WP i napisze czy działa.

-- mniej niż minutę temu ---

Założyłem konto na CBA i już wszystko działa, panel także. Ale teraz przestało działać na komputerze xD. No ale mniejsza z tym bo bd. dodawał wpisy na CBA a jak się uzbiera to dopiero eksportuje i przeniosę na ten serwer co chcę. To teraz możecie powiedzieć gdzie można znaleźć wtyczkę, która umożliwiała by dodawanie wpisów przez zwykłych użytkowników.

• Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”