dwa klawisze jednocześnie [AUTOIT]

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

dwa klawisze jednocześnie [AUTOIT]

Post25 mar 2013, 19:11

mam problem poniewaz poszukuje formuły która wciśnie mi 2 klawisze jednoczesnie.
mam taką co wciska pojedyńczo lecz nie dziala.
te klawisze to
LCTRL+A

-- 25 mar 2013, 20:11 ---

F5

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

dwa klawisze jednocześnie [AUTOIT]

Post25 mar 2013, 22:45

A możesz dać jakiś przykład?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
mity4

Stały bywalec
Posty: 774
Rejestracja: 08 cze 2012, 22:33
Lokalizacja: Działdowo

dwa klawisze jednocześnie [AUTOIT]

Post27 mar 2013, 17:39

to jest kod na wciskanie jednego klawisza
send("{F12}")


a ja poszukuje taka funkcje aby wciskal dwa na raz.

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21305
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

dwa klawisze jednocześnie [AUTOIT]

Post29 mar 2013, 22:32

Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)



  • Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość