Jaki stabilny serwer ?
-
Jaki stabilny serwer ?
Witam, poszukuje naprawdę mocnego hostingu, będę prowadził rozbudowany sklep internetowy i nie mam czasu na testowanie jakiś zwykłych serwerów. Potrzebuje czegoś dobrego co da rade udzwignąć ten sklep. Pomoże ktoś?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jaki stabilny serwer ?
W Kei.pl serwer dedykowany FX1 skoro ma mieć duże obciążenie i nic nie będzie straszne, a jak to za dużo to VPS ( z tego co pamiętam to po kontakcie mailowym można było taki kupić).
Inna ciekawa oferta to hekko.pl Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Moim zdaniem VPS wystarcza ale jak Masz duże obciążenie, tylko pytanie co to dla Ciebie duże obciążenie?
Inna ciekawa oferta to hekko.pl Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Moim zdaniem VPS wystarcza ale jak Masz duże obciążenie, tylko pytanie co to dla Ciebie duże obciążenie?
-
Jaki stabilny serwer ?
Powiem Ci tak, ja używam już długi czas serwerów biznes-host.pl i jestem naprawdę zadowolony. Serwer bardzo stabilny, radzi sobie ze wszystkimi obciążeniami. Osobiście POLECAM !
-
Jaki stabilny serwer ?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników aktualnie jest ciekawa promocja, mianowicie hosting + domena .pl na dwa lata kompletnie za darmo. Potem, możesz przedłużyć, lub zrezygnować bez żadnych konsekwencji.
Powierzchnia dyskowa 10 GB
Transfer miesięczny 3000 GB
Bazy danych MySQL 10
Subdomeny 1000
Hosting niczym nie odstaje od hostingów płatnych.
Powierzchnia dyskowa 10 GB
Transfer miesięczny 3000 GB
Bazy danych MySQL 10
Subdomeny 1000
Hosting niczym nie odstaje od hostingów płatnych.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jaki stabilny serwer ?
Niestety na zachodzie w ich podobnych promocjach ludzie mieli problemy z przeniesieniem strony. Więc istnieje szansa na powtórkę tego. Wadą jest też ograniczenie bazy danych do 100MB, a więc np tylko małe fora.
-
- Reklama
Wróć do „Webmastering i programowanie”