Witam, proszę o pomoc
Gdy klikam w przyciska admin przy mysql w xamppie to nic się nie dzieje, jakie mogą być tego przyczyny? Dodam, że przy apachu działa oraz gdy włączę xamppa <<nie>> jako administrator i próbuję zatrzymać mysql mam błąd "Mysql service not stopped [-1]".
[xampp] nie działa przycisk admin przy mysql
-
- rokko
- Kontaktowanie:
[xampp] nie działa przycisk admin przy mysql
Sprawdziłem na swoim XAMPPie wersja 1.7.4 też ten przycisk nie działa, u mnie jest w ogóle nieaktywny, choć do szczęścia nie jest mi on potrzebny. Zapewne to z uwagi, że nie mam serwera w pełni zintegrowanego z systemem, swego czasu Vista miała problem z obsługą usług XAMPPa, dlatego też dla świętego spokoju nie robię instalacji usług i jak dotąd zero problemów przy takim podejściu do tematu 

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama
Wróć do „Webmastering i programowanie”