Potrzeby poradnik lub tutorial jak zrobić szablon aukcji.
-
Witam ,szukam ,szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć żadnego poradnika jak samemu zrobić szablon na aukcje allegro. Jeżeli zna ktoś taki poradnik proszę o podanie źródła do niego. Jeżeli wie ktoś jak to zrobić(szablon) to prosiłbym o wytłumaczalnie.Chodzi mi o prosty szablon z lewej informacje a wszystko na tle jakiegoś zdjęcia.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2009, 22:01 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniosłem z problemy, dodałem polskie znaki diakrytyczne
Powód: przeniosłem z problemy, dodałem polskie znaki diakrytyczne
- rokko
- Kontaktowanie:
Darmowy szablon -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Możesz go zmodyfikować i dopasować do własnych potrzeb.
Kolejna strona z gotowcami -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tutorial, dodawanie szablonu do aukcji -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Inne stronki:
- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Możesz go zmodyfikować i dopasować do własnych potrzeb.
Kolejna strona z gotowcami -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tutorial, dodawanie szablonu do aukcji -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Inne stronki:
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Re: Potrzeby poradnik lub tutorial jak zrobić szablon aukcji.
Tu masz wszystko co potrzebujesz na aukcje:)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pozdrawiam Serdecznie
-- 07 mar 2010, 21:15 ---
Lub tu:
Jest nawet PANEL AUKCJi
Pozdrawiam Serdecznie

-- 07 mar 2010, 21:15 ---
Lub tu:
Jest nawet PANEL AUKCJi
-
obok sprzedaży na aukcji, można pomyśleć jeszcze o jakimś tanim sklepie internetowym, teraz są takie techniki, że praktycznie nie trzeba mieć swoich nakładów finansowych, które same zapełniają sie produktami, dopiero wtedy możemy liczyć na sprzedaż i zarobek, a znalazłem taką fajną sprawę,
czy to dobra opcja?
podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepów internetowych z hurtownią internetową Meblenet.pl (zakładka '').
Bez dodatkowych nakładów finansowych można stać się nabywcą oprogramowania, bezinteresownie wspomagajacego domowy budżet, jak dla mnie to godny polecenia pomysl.
czy to dobra opcja?
podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepów internetowych z hurtownią internetową Meblenet.pl (zakładka '
Kod: Zaznacz cały
http://www.meblenet.pl/integracja-sklepu-z-hurtownia-xml-r84.html
Bez dodatkowych nakładów finansowych można stać się nabywcą oprogramowania, bezinteresownie wspomagajacego domowy budżet, jak dla mnie to godny polecenia pomysl.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2012, 18:59 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Usuwam spam linka
Powód: Usuwam spam linka
-
- Reklama
Wróć do „Webmastering i programowanie”