Praca kontrolna - Pascal

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
lordtorus

Użytkownik

Praca kontrolna - Pascal

Post16 gru 2011, 17:56

Witam
Mam nielada problem odnośnie programowania w Pascalu, w szkole jako że zbliża się koniec semestru zadali nam pracę kontrolną z którą nie potrafię sobie niestety poradzić. Jeśli ktoś zna się na tym to bardzo proszę o pomoc bo nauczyciel który zadał tę prace kontrolną jest jako zastępca i uznał że musimy znać sposoby zrobienia takich zadań skoro już jest grudzień - niestety przez wiele zastępstw wiele mnie ominęło. Zamieszczam poniżej zagadnienia odnośnie tej pracy kontrolnej - Potrzebuje 3 z 4 tych zadań choć nawet jedno będzie krokiem w przód

Plik z zadaniem jest tutaj (doc.): Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Awatar użytkownika
mint1991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Praca kontrolna - Pascal

Post16 gru 2011, 18:31

Ten poradnik powinien Ci pomóc-> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Sam uczyłem się Pascala z jego pomocą.
Co do zadań. Gotowca dać Ci nie możemy. Pomyśli i poczytaj trochę one nie są trudne.
Rozważ zastosowanie instrukcji warunkowych, i instrukcji wyboru.
Jak już coś wymyślisz to możemy to sprawdzić i poprawić, ale gotowca tu nie dostaniesz.
Nigdy Nie Patrz Wstecz I Tak Nie Będzie Tak Jak Było Kiedyś...
Obrazek
Otrzymałeś od nas pomoc? Podoba Ci się to forum? - Poleć nas znajomym.

Teoria - wszystko wiemy, ale nic nie działa.
Praktyka - wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
My łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. :D

• Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”