Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Wszystko co dotyczy tworzenia i optymalizacji stron internetowych oraz programowania
kepik

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 17 lut 2009, 20:34

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 20:37

Szukam osoby która wgrała by mi bazę danych na lua,
kopia jest z extreme-fusion i chciałem przenieść stronkę z unl na lua ale jak wgrywam bazę to są errory zrobił by mi to ktoś?

Proszę ,bardzo mi na tym zależy
Moje gg jak by co *******


////Post2////

a czemu gg usunąłeś?

Pomagamy sobie na Forum
me@djohnsc
Ostatnio zmieniony 17 lut 2009, 20:50 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 4 razy.
Powód: poprawiłem tytuł, przeniosłem z problemy

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21165
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 20:48

Jakie errory i kiedy? Podczas wgrywania czy podczas uruchamiania strony?

Moderator usunął GG, gdyż pomagamy na forum.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

kepik

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 17 lut 2009, 20:34

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 20:51

aha ok
podczas wgrywania
a wgrał byś mi to? proszę :| :| :| już tak długo sie nad tym męcze :cry: i skierowano mnie tu ,że tutaj mi ktoś pomoże

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21165
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 20:55

Masz dostęp do phpMyAdmin?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

kepik

Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 17 lut 2009, 20:34

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 21:01

tak
z góry mówię ,że jeśli ktoś teraz pisze do mnie na gg to nie odpisze bo gg mi się co chwilę wyłącza :( ale jak by co to potem odpiszę

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Posty: 21165
Rejestracja: 13 lis 2008, 01:17
Lokalizacja: Szczecin
Kontaktowanie:

Przeniesienie extreme fusion na inny hosting

Post17 lut 2009, 21:04

OK, to po lewej w phpMyAdmin zaznaczasz bazę danych, klikasz eksportuj (po prawej), zaznaczasz "Zapisz jako plik", pozostawiasz zaznaczone tabele, pozostaw zaznaczony brak kompresji->kliknij Wykonaj. Czy tak zrobiłeś?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)



  • Reklama

Wróć do „Webmastering i programowanie”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość