Usunięcie paneli bocznych w extreme fusion
-
Jak do extreme fusion stworzyć kategrię artykuły znaczy jest taka kategoria ale w tej kategorii pokazuje się boczny panel logowania i shoutbox a ja bym chciał żeby tych paneli nie było.Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009, 22:50 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł
Powód: zmieniłem tytuł
- me@djohnsc
Panel administratora => Zarządzanie Panelami => no i tutaj robisz co chcesz, możesz panele włączać, wyłączać, usuwać i edytować.
Panel administratora => Zarządzanie Treścią => Kategorie Artykułów => uzupełnij co trzeba
O to chodziło? Jak nie to opisz dokładniej o co Ci chodzi
Panel administratora => Zarządzanie Treścią => Kategorie Artykułów => uzupełnij co trzeba
O to chodziło? Jak nie to opisz dokładniej o co Ci chodzi
-
chodzi mi o dział artykuły w menu ponieważ gdy go włącze to obok są powłączane panele np logowania i shoutbox w zarządzaniu paneli mam powyłączane np w linki czy kontakt panel prawy logowania i shoutboxa nie ma a w artykułach czyli articles.php jest.Co robić
- me@djohnsc
Szczerze, może to przez godzinę (23:ileś
) albo coś, ale nie rozumiem o co Ci chodzi xD
Nie chcesz mieć paneli logowania i SB w artykułach? Z tego co wiem tak się nie da....

Nie chcesz mieć paneli logowania i SB w artykułach? Z tego co wiem tak się nie da....
-
- Reklama
Wróć do „Webmastering i programowanie”