Witam otóż w tym poradniku opiszę pozbywanie się spamera na skype
"hej to jest twój nowy obraz profil? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników "
Plan :
1.Odszukujemy plik który pobraliśmy ze strony
2.Usuwamy go
3.Start - uruchom - %appdata%
4.Usuwamy wszystkie numerki np 1,5,7 itd ( Uwaga,to są pliki exe )
5.Restartujemy komputer
6.Cieszymy się wolnym skype
Filmik Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ( nie życzę sobię komentarzów na temat mojego głosu ).
To tylę pozdrawiam, Stasio132
Pozbywanie się Spamera skype
- kominekl
- Kontaktowanie:
Stasio132 pisze:Witam otóż w tym poradniku opiszę pozbywanie się spamera na skype
"hej to jest twój nowy obraz profil? Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników "
Plan :
1.Odszukujemy plik który pobraliśmy ze strony
2.Usuwamy go
3.Start - uruchom - %appdata%
4.Usuwamy wszystkie numerki np 1,5,7 itd ( Uwaga,to są pliki exe )
5.Restartujemy komputer
6.Cieszymy się wolnym skype
Filmik Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ( nie życzę sobię komentarzów na temat mojego głosu ).
To tylę pozdrawiam, Stasio132
Nic do Twojego głosu nie mam

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Ja osobiścię ich nie miałem i około 50 moich znajomych ze skype to pomogło 

- kominekl
- Kontaktowanie:
Stasio132 pisze:Ja osobiścię ich nie miałem i około 50 moich znajomych ze skype to pomogło
Mimo to informuję Was, że to nie jest wyjście, a na każdym z komputerów wykonajcie pełne skanowanie Malwarebytes`em Anti-Malware (nie gódź się na wersję testową) -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, jeśli coś znajdzie usuń i daj raport. Gwarantuję Wam, że coś znajdzie.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
- Reklama
Wróć do „Zagrożenia i leczenie”