cześć

Luźne tematy, gry forumowe, rozmowy o wszystkim i o niczym
Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

cześć

Post19 mar 2012, 20:59

Bo zapewne sieć ma słabe zabezpieczenie na routerze lub u dostawcy. Jak Masz podłączony Internet?
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

namor

Użytkownik

cześć

Post19 mar 2012, 21:59

Witam
Ja myślę (szok) że coś zrobili w sklepie gdzie instalowali program oni łączyli się z internetem przez WiFi,obecnie dołączyłam WiFi klawisz Fn+F7 chyba dobrze ? pokazała się mała ikona że teraz lapek jest połączony z internetem przez kabel ,zgasła dioda od WiFi system czy antywirus pokazuje że jest wszystko dobrze.Tylko nie wiem dlaczego niby mam rezygnować z WiFi ,coś jest nie tak przedtem tz przed instalacja nowego antywirusa było dobrze starczy bo chyba przynud pozdrawiam

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

cześć

Post19 mar 2012, 22:36

namor pisze:Twój komputer połączony jest z niewystarczająco zabezpieczonymi sieciami bezprzewodowymi

Wydaje mi się, że antywirus "krzyczy" o to, że łączysz się z niezabezpieczoną hasłem siecią Wi-Fi.
Czy Twoja sieć Wi-Fi w domu zabezpieczona jest hasłem ?

namor

Użytkownik

cześć

Post20 mar 2012, 11:17

Witam
Dzwoniłam do multimedia powiedzieli że z ich strony jest wszystko dobrze ,że antywirus widzi sieć sąsiada.Dzwoniłam do sklepu VOBIS gdzie był instalowany ten program i facet powiedział że mam potwierdzić że to jest moja sieć ale on nie wie Jak bo nieznana tego programu że wszystko powinno być w instrukcji (ja i instrukcja)ale on chyba ma rację ?pozdrawiam

• Reklama

Wróć do „Rozrywka”