cześć
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
cześć
Mamy na poczta onet wiadomość że gdzieś byłam na stronie bezpieczeństwa ,chciałam jakieś ling ja nigdzie nie byłam pytałam tylko o program antywirusowy
nie wiem co się dzieje próbowałam odpowiadać przez pocztę ale nie wychodzi .Czy ktoś pisze z mojego konta ?
-- 18 mar 2012, 00:41 --
Wiadomość były wysyłane na moją pocztę przez - 13.03godz 2115-13.46-22.54 to jest chyba wasze tylko o co chodzi ?

-- 18 mar 2012, 00:41 --
Wiadomość były wysyłane na moją pocztę przez - 13.03godz 2115-13.46-22.54 to jest chyba wasze tylko o co chodzi ?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
cześć
Ale to potrwa bo muszę chociaż jedną przepisać inaczej nie potrafię
-- 18 mar 2012, 01:26 --
Wybacz ale jestem tak zdenerwowana że mam dosyć wszystkiego bo to jest za dużo .Chciałam pomocy bo zostały trzy dni antywirusa a dopiero we wtorek będzie nowy też nie wiemy czy dobry jego nazwa to -G Data Total Care 2012 PL - 3stanowiska,12 miesięcy .Ten co mamy za 3dni zabiorą i co dalej ?Jeszcze wrócę do tej poczty czy z Twojego miejsca nie można sprawdzić co było wysyłane na mój adres ,wybacz ten chałos .
-- 18 mar 2012, 02:12 --
Idę już spać ,przepraszam że zawracałam głowę ale ja nawet nie rozumie tego co tam jest napisane jeżeli Ty nie możesz zobaczyć to postaram się w dzień trochę to opisać Pa.
-- 18 mar 2012, 01:26 --
Wybacz ale jestem tak zdenerwowana że mam dosyć wszystkiego bo to jest za dużo .Chciałam pomocy bo zostały trzy dni antywirusa a dopiero we wtorek będzie nowy też nie wiemy czy dobry jego nazwa to -G Data Total Care 2012 PL - 3stanowiska,12 miesięcy .Ten co mamy za 3dni zabiorą i co dalej ?Jeszcze wrócę do tej poczty czy z Twojego miejsca nie można sprawdzić co było wysyłane na mój adres ,wybacz ten chałos .
-- 18 mar 2012, 02:12 --
Idę już spać ,przepraszam że zawracałam głowę ale ja nawet nie rozumie tego co tam jest napisane jeżeli Ty nie możesz zobaczyć to postaram się w dzień trochę to opisać Pa.
- seba86mu
cześć
namor, co do antywirusa, to zapewne ta sama sprawa, którą poruszyłaś w tym temacie - http://forum.hotfix.pl/oprogramowanie/wybor-programu-antywirusowego-t17988.html
Przede wszystkim nikt niczego Ci nie zabierze.
Po prostu po wygaśnięciu licencji antywirus przestanie działać.
W tym dniu wystarczy, że odinstalujesz Nortona poprzez Programy i funkcje w Panelu sterowania.
Norton (NIS - Norton Internet Security), to Twój obecny antywirus, którego licencja wygasa za kilka dni.
Po odinstalowaniu Nortona zainstaluj -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To całkowicie bezpłatny, skuteczny program antywirusowy, który w zupełności Ci wystarczy.
Pamiętaj, że niczego nie musisz kupować, nikt nie ma prawa nakłaniać Cię do żadnego zakupu żadnego komercyjnego antywirusa.
Nie ma sensu wydawać pieniędzy na roczną licencję na trzy stanowiska, skoro i tak tego nie wykorzystasz, a za rok znów będziesz musiała zapłacić.
Nie daj się naciągnąć na tą propagandę. Tacy tylko polują na nieświadomych sytuacji klientów.
namor pisze:Ten co mamy za 3dni zabiorą i co dalej ?
Przede wszystkim nikt niczego Ci nie zabierze.
Po prostu po wygaśnięciu licencji antywirus przestanie działać.
W tym dniu wystarczy, że odinstalujesz Nortona poprzez Programy i funkcje w Panelu sterowania.
Norton (NIS - Norton Internet Security), to Twój obecny antywirus, którego licencja wygasa za kilka dni.
Po odinstalowaniu Nortona zainstaluj -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
To całkowicie bezpłatny, skuteczny program antywirusowy, który w zupełności Ci wystarczy.
Pamiętaj, że niczego nie musisz kupować, nikt nie ma prawa nakłaniać Cię do żadnego zakupu żadnego komercyjnego antywirusa.
Nie ma sensu wydawać pieniędzy na roczną licencję na trzy stanowiska, skoro i tak tego nie wykorzystasz, a za rok znów będziesz musiała zapłacić.
namor pisze:tv multimedia i ta firma proponuje swój program antywirusowy multi serwer chyba za 8 zł miesięcznie
Nie daj się naciągnąć na tą propagandę. Tacy tylko polują na nieświadomych sytuacji klientów.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
cześć
Witam
Zrób może po prostu zrzut tej wiadomości:
http://www.hotfix.pl/tworzenie-screenu- ... --a236.htm
Jest to ważne bo może coś mamy źle ustawione na forum czy serwerze i nieświadomie coś wysyłamy, więc nam mocno pomożesz.
Jeśli nie zrzut to chociaż opisz treść tego maila.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Zrób może po prostu zrzut tej wiadomości:
http://www.hotfix.pl/tworzenie-screenu- ... --a236.htm
Jest to ważne bo może coś mamy źle ustawione na forum czy serwerze i nieświadomie coś wysyłamy, więc nam mocno pomożesz.
Jeśli nie zrzut to chociaż opisz treść tego maila.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
-
cześć
Witam już wstałam jedną z tych wiadomość : 13.03-12:46 Przed chwilą ktoś odpowiedział w wątku Explorer.exe nie uruchamia się automatycznie Vista,znajdującym się w obserwowany przez ciebie dziale Bezpieczeństwo .
Post :htt://forum.hotfix.pl/viewtopic.php?f=42&t =95184&e =95184
Wątek:http://forum.hotfix.pl bezpieczeństwo/explorer -exe -nie -uruchamia -się -automatycznie -vista-t17972.htm
Dział :http://forum .hotfix.pl/bezpieczeństwo /
Forumr:http://forum.hotfgo wątku,nie otrzymasz następnego powiadomienia.
Jeśli nie chcesz już obserwować tego działu kliknij na poniższy link
viewforum.php?uid=19444&f=42&unwatch=forum
-- 18 mar 2012, 11:41 --
Tego jest bardzo dużo pisze z telefonu bo w lapki nie znam jeszcze wszystkich funkcji klawiatury ja dopiero wszystkiego się uczę.Ten Antywirus jest już kupiony tylko chodzi że będzie zainstalowany dopiero w czwartek lub piątek jeżeli zniknie ten co mamy a jeszcze nie będzie nowego czy wtedy można używać lapka pozdrawiamy
-- 18 mar 2012, 12:27 --
Może ja źle myślę ale Jak ja wysyłam wiadomość to mam je zapisane a u was tego nie ma jeżeli trzeba to podam swój adres na pocztę tylko Jak żeby to było ukryte ?
-- 18 mar 2012, 13:08 --
Nowa prosba: czy chcesz zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie zmian na tym komputerze
Nazwa programu :FireFox Software Updater.
Sprawdzony wydawca :Mozilla Corporation
Pochodzenie pliku
ysk twardy w tym komputerze
TAK. NIE .przy otwarciu kompan to się pojawia na ekranie co z tym robić ?
Post :htt://forum.hotfix.pl/viewtopic.php?f=42&t =95184&e =95184
Wątek:http://forum.hotfix.pl bezpieczeństwo/explorer -exe -nie -uruchamia -się -automatycznie -vista-t17972.htm
Dział :http://forum .hotfix.pl/bezpieczeństwo /
Forumr:http://forum.hotfgo wątku,nie otrzymasz następnego powiadomienia.
Jeśli nie chcesz już obserwować tego działu kliknij na poniższy link
viewforum.php?uid=19444&f=42&unwatch=forum
-- 18 mar 2012, 11:41 --
Tego jest bardzo dużo pisze z telefonu bo w lapki nie znam jeszcze wszystkich funkcji klawiatury ja dopiero wszystkiego się uczę.Ten Antywirus jest już kupiony tylko chodzi że będzie zainstalowany dopiero w czwartek lub piątek jeżeli zniknie ten co mamy a jeszcze nie będzie nowego czy wtedy można używać lapka pozdrawiamy
-- 18 mar 2012, 12:27 --
Może ja źle myślę ale Jak ja wysyłam wiadomość to mam je zapisane a u was tego nie ma jeżeli trzeba to podam swój adres na pocztę tylko Jak żeby to było ukryte ?
-- 18 mar 2012, 13:08 --
Nowa prosba: czy chcesz zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie zmian na tym komputerze
Pochodzenie pliku

- seba86mu
cześć
namor pisze:Nowa prosba: czy chcesz zezwolić następującemu programowi na wprowadzenie zmian na tym komputerze
Pochodzenie pliku ysk twardy w tym komputerze
To aplikacja aktualizacyjna przeglądarki internetowej Mozilla Firefox.
Zezwól, czyli TAK i przy okazji zaznacz opcję, aby więcej ten komunikat się nie pokazywał.
namor pisze:Ten Antywirus jest już kupiony tylko chodzi że będzie zainstalowany dopiero w czwartek lub piątek jeżeli zniknie ten co mamy a jeszcze nie będzie nowego czy wtedy można używać lapka
Tak jak napisałem wcześniej, czyli po wygaśnięciu licencji obecnego antywirusa odinstalujesz go poprzez Programy i funkcje w Panelu sterowania (Start -> Panel sterowania -> Programy i funkcje).
Po tej czynności uruchomiasz instalację nowego antywirusa, którego zakupiłaś.
Poza tym nie musisz nawet czekać do wygaśnięcia licencji. Obecnego antywirusa odinstalować możesz nawet dziś, po czym zainstalujesz nowego.
-
cześć
Czuje że namieszałam przepraszam bardzo mi przykro
-- 18 mar 2012, 14:04 --
Wszystko ładnie i pięknie ale ten antywirus zniknie w poniedziałek zakupiony będzie zainstalowany dopiero w czwartek przez wtorek i środę nie używać lapka ?dziękujemy za pomoc
-- 18 mar 2012, 14:04 --
Wszystko ładnie i pięknie ale ten antywirus zniknie w poniedziałek zakupiony będzie zainstalowany dopiero w czwartek przez wtorek i środę nie używać lapka ?dziękujemy za pomoc
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
cześć
Witam Ciebie ponownie, co do tych maili. Pod logiem na górze forum jest Panel użytkownika, kliknij go. Teraz w nowym oknie zobaczysz kilka zakładek, pierwsza to Przegląd, a na niej w lewym menu jest Obserwowane. Tam Masz tematy jakie obserwujesz. W momencie jak ktoś coś w nich napiszesz to dostaniesz maila z informacją o tym. Możesz je tam spokojnie usunąć.
-
cześć
Witam (nareszcie ) wiedziałam Jak jest wina to napewno moja.kupuje lodówkę do prądu i działa,kupuje pralkę do prądu i działa kupuje laptopa który jest 100taxy mniejszy do prądu i zaczynają się problemy nawet nie wiesz Jak ciężko nic nie wiedzieć w tym temacie .Twoje zadanie też trudne ale sprobuje .znowu narobie jakiegoś diabła Jak nie wyjdzie to dopiero w czwartek będzie niby fachowiec ,napisze czy się udało dziękuję .
-- 18 mar 2012, 21:12 --
Coś tam naciskałam kilka razy bo to telefon i pokazał się napis :nie obserwujesz żadnych działów i żadnych wątków jeżeli jest dobrze proszę o oklaski
-- 18 mar 2012, 21:12 --
Coś tam naciskałam kilka razy bo to telefon i pokazał się napis :nie obserwujesz żadnych działów i żadnych wątków jeżeli jest dobrze proszę o oklaski
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
-
- Reklama