Bardzo prosze o sprawdzenie loga

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
anula

Użytkownik

Post24 sie 2012, 18:01

czyli mam usunac firefox i zainstalowac na nowo? :)

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post24 sie 2012, 18:02

anula pisze:czyli mam usunac firefox i zainstalowac na nowo? :)

Tak
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 sie 2012, 18:06

bajbus pisze:
anula pisze:czyli mam usunac firefox i zainstalowac na nowo? :)

Tak

Za pomocą Revo w trybie zaawansowanym.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

anula

Użytkownik

Post24 sie 2012, 18:36

no niestety zuzycie siega 100% gdy uruchamiam gre, jakies jeszcze pomysly :pray:

-- 24 sie 2012, 18:36 --

czy w revo uninstaller mam usunac wszystko co wyswietla mi sie w trakcie odinstalowania. Tam pokazuje sie zeby przejzec dokladnie i zaznaczyc to co sie chce usunac. Czy trzeba zaznaczyc wszystko i kliknac delete?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 sie 2012, 18:37

Czy trzeba zaznaczyc wszystko i kliknac delete?

Wszystko i usuwasz. Mam nadzieje, że wcześniej też tak zrobiłaś.

anula pisze:no niestety zuzycie siega 100% gdy uruchamiam gre, jakies jeszcze pomysly :pray:

Pokaż mi screen z menadżera zadań z zakładki -> Procesy.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

anula

Użytkownik

Post24 sie 2012, 19:10

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 sie 2012, 19:26

Reasumacja.

W Konsoli Odzyskiwania (część wiersz polecenia) -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników wprowadź polecenie -> CHKDSK /R.

anula

Użytkownik

Post24 sie 2012, 19:48

a musze miec plyte :?

-- 24 sie 2012, 19:33 --

bo ja mam wgrana kopie :|

-- 24 sie 2012, 19:48 --

Oryginalnie mialam viste (moze plytke jeszcze gdzies mam), no ale teraz mam windows7 kopie :| i plytki niestety nie mam :cry:

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 sie 2012, 19:51

Oryginalnie mialam viste (moze plytke jeszcze gdzies mam), no ale teraz mam windows7 kopie :| i plytki niestety nie mam :cry:

Pożycz płytkę od kogoś.

anula

Użytkownik

Post24 sie 2012, 20:15

ok postaram sie zalatwic plytke, juz obdzwonilam kilka osob, wiec wstrzymajmy sie z tematem na razie. Jak zalatwie to sie odezwe. Dzieki wielkie ;)

-- 24 sie 2012, 20:13 --

kominekl pisze:
Czy trzeba zaznaczyc wszystko i kliknac delete?

Wszystko i usuwasz. Mam nadzieje, że wcześniej też tak zrobiłaś.

no wlasnie nie bardzo :chaja: . Zaznaczylam cos i usunelam a pozniej pokazalo mi sie jeszcze duzo plikow i pomyslalam ze moze nie powinnam usuwac wszystkiego i lipa :roll: Co powinnam teraz zrobic.

-- 24 sie 2012, 20:15 --

:cry:
Ostatnio zmieniony 25 sie 2012, 00:19 przez anula, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
bajbus

Ekspert

Post24 sie 2012, 21:07

Pożycz płytkę jak radził kominekl i daj znać bo nawet nie wiadomo co tam pousuwałas :)
Hotfix
Pozdrawiam,
Obrazek :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post24 sie 2012, 21:09

no wlasnie nie bardzo :chaja: . Zaznaczylam cos i usunelam a pozniej pokazalo mi sie jeszcze duzo plikow i pomyslalam ze moze nie powinnam usuwac wszystkiego i lipa :sciana: . Masz doczynienia z naprawde bezmyslna baba :? . Co powinnam teraz zrobic.

Zastosuj ponowną, poprawną reinstalację tamtych programów.

ok postaram sie zalatwic plytke, juz obdzwonilam kilka osob, wiec wstrzymajmy sie z tematem na razie. Jak zalatwie to sie odezwe. Dzieki wielkie ;)

Czekamy.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”