kominekl pisze:Widocznie Twoja wersja pliku setup.exe nie dodaje (defekt samej instalki). Reinstaluj po prostu Avast`a.
Moja wersja ? Ano może. Chociaż zawsze pobieram zawsze ze strony oficjalnej, a po wtóre zawsze też tak było i było dobrze.
A jaka wersja może napisz dodaje - to pobrałbym z niej ?Tylko, że Avast-a to już dwa razy reinstalowałem i wciąż to samo. Jednak z tego samego źródła.
A może sobie tak myślę coś lub nawet jakiś szkodnik blokuję tę instalację w rejestrze ?
IE jest domyślna przeglądarka (pewnie do tego taka była ustawiona, gdy instalowałeś to oprogramowanie).
Nie co prawda dawniej długo była nią IE, ale teraz ostatnio przed ściągnięciem Avast-a była to już Chrome.
Poza tym no mam jakąś wtyczkę - avast! Online Security - czy to właśnie jest ten plug-in ?
Nie podaje mylnie informacji.
Czyli rozumiem, że jest ten defekt instalatora. Podaj inne źródło.
A sprawdzałeś może na wirtualce czy rzeczywiście jest jakiś defekt, chodzi o instalkę z oficjalnej.
Tak.
hmmm... .dll to jest biblioteka, tam był plik .crx typowe rozszerzenie dla Chrome. Coś mi tu nie gra.
Co do Skype`a vs komunikator MSN Messenger - czy ten drugi definitywnie został wycofany i nawet będzie musiał zostać odinstalowany na rzecz domyślnego od teraz Skype`a ?
Oraz co jeszcze należy wiedzieć o Skype jako komunikatorze tekstowym ?
Czy jest nieodpłatny, jak skonfigurować konto, na jakich kanałach, czy np. bardzo obciąża startowo system itp. ?