Jaki antywirus ?
- migo
Jaki antywirus ?
Miałem przez rok kaspersky internet security byłem z niego zadowolony ( klucz kupiłem za 30 zł ) , aktualnie mam dylemat co teraz wybrać cena kaserpskiego wzrosła do 50 zł więć polecicie jakiś antivirus darmowy albo płatny do 30 zł ;P ?
- kominekl
- Kontaktowanie:
Jaki antywirus ?
migo pisze:Miałem przez rok kaspersky internet security byłem z niego zadowolony ( klucz kupiłem za 30 zł ) , aktualnie mam dylemat co teraz wybrać cena kaserpskiego wzrosła do 50 zł więć polecicie jakiś antivirus darmowy albo płatny do 30 zł ;P ?
Jest antywirus darmowy, który jest jednak w czołówce, zwykle za Kaspersky`im, lecz w niektórych wynikach jest nawet przed nim. To Comodo. Mogę podać link, jak mi powiesz pod jaki system.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- migo
Jaki antywirus ?
win 7 64 bit . Fajnie jeżeli da radę polską wersje ;p
- kominekl
- Kontaktowanie:
Jaki antywirus ?
migo pisze:win 7 64 bit . Fajnie jeżeli da radę polską wersje ;p
Comodo -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
- XMan
Jaki antywirus ?
Przecież było dużo podobnych tematów na forum:
poszukiwanie/jaki-antywirus-na-topie-t19418.html?hilit=antywirus
oprogramowanie/co-zainstalowac-po-formacie-jakie-programy-polecacie-t5486.html?hilit=antywirus
poszukiwanie/jaki-antywirus-wybrac-t18718.html?hilit=antywirus
bezpieczenstwo/jaki-darmowy-antyvirus-na-mojego-kompa-t9951.html?hilit=antywirushttp://forum.hotfix.pl/oprogramowanie/avast-firewall-t19493.html?hilit=zapora
oprogramowanie/avast-firewall-t19493-15.html?hilit=zapora
poszukiwanie/jaki-antywirus-na-topie-t19418.html?hilit=antywirus
oprogramowanie/co-zainstalowac-po-formacie-jakie-programy-polecacie-t5486.html?hilit=antywirus
poszukiwanie/jaki-antywirus-wybrac-t18718.html?hilit=antywirus
bezpieczenstwo/jaki-darmowy-antyvirus-na-mojego-kompa-t9951.html?hilit=antywirushttp://forum.hotfix.pl/oprogramowanie/avast-firewall-t19493.html?hilit=zapora
oprogramowanie/avast-firewall-t19493-15.html?hilit=zapora
- kominekl
- Kontaktowanie:
Jaki antywirus ?
migo pisze:To są stare tematy
Szczerze powiedziawszy to antywirusy w ogóle nie są potrzebne tak naprawdę

- migo
Jaki antywirus ?
Przezorny zawsze ubezpieczony 

- XMan
Jaki antywirus ?
migo pisze:To są stare tematy
No i co z tego jak antywirusy są aktualizowane

- seba86mu
Jaki antywirus ?
kominekl pisze:Szczerze powiedziawszy to antywirusy w ogóle nie są potrzebne tak naprawdę .
No jak mamy kogoś takiego, jak Ty na forum, to na pewno nie są potrzebne

- patrolvip2
Jaki antywirus ?
Ja polecam F-Secure jest lekki i dobry
Ale odrobinę więcej kosztuje 

- kominekl
- Kontaktowanie:
Jaki antywirus ?
seba86mu pisze:kominekl pisze:Szczerze powiedziawszy to antywirusy w ogóle nie są potrzebne tak naprawdę .
No jak mamy kogoś takiego, jak Ty na forum, to na pewno nie są potrzebne
Dzięki, ale nie to miałem na myśli

Ja polecam F-Secure jest lekki i dobryAle odrobinę więcej kosztuje
Jest dosyć lekki

- migo
Jaki antywirus ?
Ja np. nie miałem antyvira przez pół roku , to zobacz jaki miałem syf. Sam mi musiałem pomagać i trochę roboty było ;p Chociaż i tak antyvir nie daje 100 % obrony
- kominekl
- Kontaktowanie:
Jaki antywirus ?
migo pisze:Ja np. nie miałem antyvira przez pół roku , to zobacz jaki miałem syf. Sam mi musiałem pomagać i trochę roboty było ;p Chociaż i tak antyvir nie daje 100 % obrony
Ja nie mam od jakiegoś czasu. Wielu specjalistów nie ma (nie uważam się za jednego z nich) . Aczkolwiek ja polecam mieć jakiegokolwiek, byle darmowego, chociażby tępego Avast`a.
- migo
Jaki antywirus ?
Ja np. nienawidzę avasta dlatego założyłem ten temat
-
- Reklama