ale żeby od razu pół dusku ? przecież XP nie waży 500 GB !
a po za tym ja mam lekko pomarańczowe tylko w kilku miejscach ( gdzie te odczytywane pliki )
a 1.81 GHz to nie jest dużo a dołożenie 1 GB ramu na pewno by pomogło
ale dzięki w miarę dobrej karcie graficznej przeglądanie stron internetowych powinno być w miarę dobre
Ale ogólnie dysk jest chyba sprawny prawda?
Chodzi mi o to żeby do tego komputera wstawić jakiś mały dysk powiedzmy 80gb bo i tak mi tu taki duży nie jest potrzebny, a ten dysk wsadzić w jakąś kieszeń czy coś i zrobić z niego dysk przenośny. Ale to za dwa miesiące jak już będę miał pieniądze.
Czyli komputer oprócz zasilacza powinien śmigać w celu oglądania filmów online prawda? Do niczego innego aktualnie nie jest używany kiedyś cała rodzina z niego korzystała stąd też ten czas

panda+ -->> pomimo początkowego skanu zalecam wejść teraz w pandę --> zestaw ratunkowy i wejść w "wykryj zaawansowane wirusy" i to pobierze program
panda cloud cleaner i nie powinno być wirusów + możesz uruchomić " szczepionki usb" zajmuje to kilka mb 10-20-50 mb
i każdy inny komp w twoim domu nie zachoruje
Zrobione

A tak przy okazji to polecilibyście jakiś zasilacz do tego komputera?
kiedyś seba86mu podał mi np takie:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
chyba byłyby ok prawda, ale jak mielibyście mieli jeszcze jakieś propozycje to chętnie zobaczę bo jest ich juz mało w ofercie.