logi z OTL i malwarebytes

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post29 maja 2012, 17:21

Brak składnika.

Uruchom Konsolę Odzyskiwania -> przejdź do Wiersza Polecenia -> i wprowadź tam polecenie -> CHKDSK /R.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

muniek

Użytkownik

Post29 maja 2012, 22:16

Dobra już znalazłem problem i ipla działa prawidłowo. Musiałem zainstalować adobe flash player activex

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post30 maja 2012, 18:00

muniek pisze:Dobra już znalazłem problem i ipla działa prawidłowo. Musiałem zainstalować adobe flash player activex

Myślałem, że już Go masz ;) . Nieważne. Czy są jeszcze jakieś problemy?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

muniek

Użytkownik

Post30 maja 2012, 20:20

No ja też tak myślałem ;) . Klikałem pobierz na stronie do której mnie przekierowywało i później instalowałem, ale cały czas brakowało mi wersji do IE. Okazuje się, że potrzebne są 2 wersje.
Adobe flash player activex na IE i adobe flash player na mozilli.
Co moich problemów to ipla chodzi tak jak powinna, ale problem z zawieszaniem dalej występuje. Dziś 2x reset po tym jak oglądałem film przez allplayer, a później zawias na winampie.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post30 maja 2012, 20:23

Reasumacja.

Ile masz kostek pamięci?

muniek

Użytkownik

Post31 maja 2012, 08:07

2 kości pamięci ale to już mam tak od zakupu laptopa.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Post31 maja 2012, 17:22

muniek pisze:2 kości pamięci ale to już mam tak od zakupu laptopa.

OK. Spróbuj wyjąć jedną i sprawdź, jak wygląda sytuacja. Potem zrób to samo na drugiej (może zajść poprawa, dzięki temu dowiemy się również na czym polega problem).

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”