help3r pisze:Zakładka error scan pokazujne wszystkie pola na zielone , jednak wyłączyłem przez przypadek program jak chciałem zrobić screen :/Jak nie zapomne to włącze na noc i dam screen.
OK. Czekamy.
help3r pisze:Zakładka error scan pokazujne wszystkie pola na zielone , jednak wyłączyłem przez przypadek program jak chciałem zrobić screen :/Jak nie zapomne to włącze na noc i dam screen.
help3r pisze:
2 x 512 MB RAM DDR1
Tak przy okazji , to jakiego linuxa polecisz na takiego złoma ?
help3r pisze:Co do Ramu da się gdzieś kupić 2GB DDR1 ale w jednej kości ? Czy tylko zostaje rozwiązanie 1GB+1GB?
6. Znacie jakieś hostingi plików które nie wykorzystują flasha żeby wrzucać na nie pliki ? Szukam czegoś poza zippyshare.
help3r pisze:Chodziło mi o pliki .rar oraz .zip. Sprawdze hosting, jak będę szukał dalej to się odezwe. Czekam na odpowiedź na resztę pytań
5. Czy po tym wszystkim co zrobiłem zapodać nowe logi z OTL czy wstrzymać się z tym aż znowu zwolni ?
help3r pisze:Z tym będzie problem. Musiałem zrestartować kompa żeby zainstalować oryginalne sterowniki do grafiki. Więc zrestartowalem.
Teraz monitor pisze że nie obsługuje takiej rozdzielczości i nie pokazuje obrazu. Da się coś z tym zrobić? Czy tylko format zostaje ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości