Witam, niestety nic z tego co mi radzono nie działa.
Wpisałam taka komendę w okienku CMD (nawet w systemie awaryjnym nie działa)C:\Users\Renatka\wpisałam net user Administrator/active:yes
Wyskakuje takie zdanie;
Składnie tego polecenia jest następująca:
NET USER
[nazwa użytkownika{hasło itd. Profesjonaliści będą wiedzieć co dalej. Rzecz w tym, że ja nie wiem jak napisać żeby sprawdzić czy to zadziała.
Z płyty też nie mogę nic zrobić bo okienko wyskakujące żądające hasła blokuje każdy ruch.
-- 20 lut 2013, 17:23 --Na komputerze mam dwa konta ale moje na którym nie ma hasła i mojej córki na tym koncie jest hasło ale córka od roku już nie korzysta z mojego komputera. Gdy włączam kompa to loguje się na moje konto klikając w okienko i nic nie muszę wpisywać, natomiast już na moim koncie jak chcę poczynić jakieś zmiany to wtedy prześladuje mnie to przeklęte okienko z hasłem.W trybie awaryjnym wchodzę na swoje konto tak samo klikając w okienko do mojego konta. Natomiast nic nie mogę zrobić bo w systemie awaryjnym też wyskakuje okienko do hasła administratora.
Problem jest dodatkowo taki, że nic nie mogę zainstalować na komputerze nie mówiąc już o aktualizacji Javy itp.
Ja wiem, że to jest trudny przypadek ale proszę o dalsze wskazówki i nie poddawajcie się