cosik_ktosik pisze:Na początku będę wredny. Czemu do chusteczki nie szanujesz swojego języka? Tak ciężko pisać poprawnie, bez błędów z użyciem polskich znaków diakrytycznych? Brak szacunku do języka to brak szacunku do kraju, może od razu oddajmy go Ruskim albo Niemcom? Polacy widzą idoli w USA i innych a swojego języka nie szanują. Powiem tyle, nas olewają a My im tyłki liżemy. A olewają, bo sami siebie olewamy i nie piszemy nawet poprawnie. To jedno, a drugie, musiałem poprawiać po Tobie, myślisz że nie mam przyjemniejszych rzeczy do robienia? Wolę z dziewczyną przy kawce posiedzieć, więc pisz jak trzeba a jak nie potrafisz to potem prawym przyciskiem i Sprawdź pisownię.
Jak ma greh w podpisie: "Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE."
Może to zadziała.
Wybacz, jestem też nauczycielem akademickim.
-------------
Co do problemu, klawiatura zachowuje się jak klawiatura w laptopie, a tam właśnie wciśnięcie klawisza Fn powoduje przejście kilku klawiszy alfabetu na tryb numeryczny.
Tutaj są dwie możliwości. Jedna to zobaczyć w panelu sterowania w opcjach klawiatury ustawienia klawiszy, w tym czy jest tam opcja reakcji na klawisz Fn.
Druga opcja to jednak sterowniki producenta, który poprzez właśnie oprogramowanie sterownika wyłącza opcję Fn dla klawiszy numerycznych. Trzecie ewentualność to oprogramowanie producenta i tam wyłączenie opcji przejścia klawiszy alfabetu na numeryczne.
No spoko tylko ze mieszkam w Niemczech i ucze sie niemieckiego nie Polskiego, Niemiecka klawiatura i niema Polskich literek

XMan pisze:niema naklejki, pisze tylko model: E9070, i napięcie jakie potrzebuje.
To jest model klawiatury

Może do niej są sterowniki ?[/quote]
Tak to jest ten komputer. Sprobuje z chipsetem, zobaczymy co bedzie