Problem z przeglądarkami
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z przeglądarkami
Poziom Defense+ zwiększ na bezpieczny i zobacz za kilka godzin czy coś wykryje.
-
Problem z przeglądarkami
Nic związanego z atakami nie wykrywa.. może się wykluczają nawzajem z nortonem.. mam nadzieję, że jak będę miał to i avasta ( bez nortona ) to mnie ruskie nie dopadną, bo nie widzę dotychczas, żeby mi to pomagało w tej sprawie
P no ale zobaczymy jak to będzie.. ale proszę nadal o pomysły jak się pozbyć na stałe tych ataków..

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Problem z przeglądarkami
Może ich w ogóle nie ma albo Norton je źle interpretuje. Comodo pokazuje doskonale co się dzieje na łączu.
-
Problem z przeglądarkami
No ja nie za bardzo chce ryzykować.. no ale dobra.. jutro avasta instaluje i norton pada, zobaczymy co się stanie.. najwyżej mnie ruskie zeżrą i będzie recover tylko muszę 25gb poratować ;p
@edit zdeinstalowalem nortona, mam avasta i comodo no i cisza.. ani żadnych raportów o atakach.. ani problemów z kompem, jak dotychczas... jakby coś się zmieniło to będę pytał
@edit zdeinstalowalem nortona, mam avasta i comodo no i cisza.. ani żadnych raportów o atakach.. ani problemów z kompem, jak dotychczas... jakby coś się zmieniło to będę pytał
- XMan
-
- Reklama