Explorer się tnie jak tylko nową kartę otwieram i totalnie blokuje, trzeba usuwać go z menadżera w procesach. Norton ukazuje to tak ( kilka przykładowych raportów, niestety nie mogę kopiować więc linki):
ataki:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
1atak:
2atak:
3atak:
LOGI:
otl- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
dds- Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
gmer - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Męczy mnie to już od wczoraj w nocy, po skanowaniu tych plików nic się nie pojawiło.. na początku było jeszcze pokazywana lokalizacja Iexplorer ale przestałem korzystać na rzecz mozilli gdyż nan tamtym z blokadą po nowej karcie nie da rady normalnie funkcjonować.. ;//
Proszę o szybką pomoc co z tym zrobić jeśli potrzebne jakieś dodatkowe informacje to proszę pytać i ew. napisać jak je uzyskać gdyż informatykiem nie jestem i się nie znam jakoś nieesamowicie :p
Błagaaam... 'Umiera' mi komputer

Wybrałem wasze forum z nadzieją, że znajdę tu ludzi, którzy znają się na rzeczy jeśli nie to może chociaż powiedzcie mi gdzie mi ktoś pomoże..