Tylko zastanawiam się czy nie dać jakąś zaporę do Avasta + MBAM.Zastanawiałem się nad (Private Firewall, Online Armor Free albo comodo firewall). Pożyjemy zobaczymy.
Odradzam. Połączenie, które masz teraz jest znakomite i wystarczające.
Tylko zastanawiam się czy nie dać jakąś zaporę do Avasta + MBAM.Zastanawiałem się nad (Private Firewall, Online Armor Free albo comodo firewall). Pożyjemy zobaczymy.
heros1303 pisze:W sumie może racja. Bo w logach nic do roboty nie ma mam rozumieć? Trza zrobić tylko porządek na dysku i zrobić defraga i będzie luks. (bo lux to jednostka światła xD).
Fix00ser pisze:http://www.rjp.pan.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=89
No więc jestem po defragmentacji obydwóch dysków. Ogólnie sam pc jakby odżył po tych trzech latach. Odpala się szybciej. Jednak walczę jeszcze co z tym bf3 zrobić. Ale o tym to chyba zrobię osobny temat w dziale gry
P.S: Czy na systemowej partycji powinno być jakiś % nie fragmentacji ok 8? Przy tylu mi kończy na systemowym.
Może spytam przy okazji. Czy możliwe aby wieczorem mój net zwolnił ostro? Zauważyłem taką zależność iż wieczorami często zwalnia. Co innego w dzień. W dzień działa bez zarzutu.
Co do ogólnego problemu chodzi o to iż po wejściu na serwer przez pierwsze (żeby nie skłamać) ok 2-3minut działa ładnie tzn na granicy 30fps ale nie przeszkadza takie małe ściny. Problem jest dopiero po upływie tych 2-3 minut. Zaczyna ciąć powoli, mocniej, ostrzej tak że nie da się nic robić wszystko miejscu. Nawet alt tab nie maksymalizuje jak np można zawsze przy ładowaniu oraz tych pierwszych minut.
heros1303 pisze:Cóż to samo. Choć fakt teraz trochę dłużej dało się grać. Zamiast 2-3min ok 10-12min XD.
heros1303 pisze:Hmm.... Dziwne to, ale wychodzi na to, że po prostu nie wyrabia na "ultra" xD. Wziąłem na średnio 2 poziomy niżej i działa mega płynnie. Na lekko wyższych przed ultra również ale widać już ściny podczas zbliżania celownika itp. Więc wychodzi, że wyciskałem z mojego pc siódme potyAlbo że ultra jakość jest źle zoptymalizowana choć sadząc iż ludzie nie narzekają mając kompa za 3k i fullhd i fdetail najprawdopodobniej wina leży w sprzęcie.
heros1303 pisze:Nie. Bo i tak nieźle się grzeje. Max ok 80 rzadko
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości