Sprawdzić nie za szkodzi

Wszystko co dotyczy bezpieczeństwa systemów oraz walki z malware, w szczególności analiza logów
heros1303

Stały bywalec

Sprawdzić nie za szkodzi

Post04 cze 2013, 22:35

Dopiero co reinstalowałem je. Z tego poradnika co zarzuciłeś parę postów wcześniej.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Sprawdzić nie za szkodzi

Post05 cze 2013, 19:06

heros1303 pisze:Dopiero co reinstalowałem je. Z tego poradnika co zarzuciłeś parę postów wcześniej.

Yhym. Więc ta możliwość odpada. Problem występuję tylko w tej grze?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

heros1303

Stały bywalec

Sprawdzić nie za szkodzi

Post05 cze 2013, 20:46

Raczej tak.
Jutro albo może dziś włączę i spróbuje na średnich tak z 15-20min jeśli tyle wytrwa i będę mógł wyłączyć to pewne że wina leży w ust ultra :) xD

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Sprawdzić nie za szkodzi

Post08 cze 2013, 12:46

heros1303 pisze:Raczej tak.
Jutro albo może dziś włączę i spróbuje na średnich tak z 15-20min jeśli tyle wytrwa i będę mógł wyłączyć to pewne że wina leży w ust ultra :) xD

Dokładnie. Daj znać ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

heros1303

Stały bywalec

Sprawdzić nie za szkodzi

Post09 cze 2013, 23:05

Hmm.. właśnie tak patrzę, że nie napisałem o tym, że dam znać. Ale to szczegół. Więc tak dałem se półgodziny jakieś albo coś w okolicach tego. Owszem dało się wyjść normalnie a nie długo z takimi trzema klawiszami :D każdy zna.

Na średnich bo na takich dałem. Powiem tak, że na początku działa mega płynnie. Jest pewnie z 40-50kl/s jak nie więcej. Ale po jakiś paru minutach zauważyłem nieznaczny spadek. Co prawda nie tak drastyczny jak w poprzednim przypadkach ale dało się grać. W sumie nie były one zbyt zauważalne, ale mam dziwne wrażenie, że po prostu 3gb ramu to za mało. W sumie to minimum dla 7 64bit .

No i co najważniejsze ten spadek tylko zauważyłem nie znaczny po kilku minutach rozgrywki. Tak to nic się nie działo. Przedtem dla odmiany było tak że dało się te 10 min i na początku zaczęło ciąć po chwili mocniej jeszcze mocniej aż no nic praktycznie nie można było robić. Tylko wspomniane klawisze pomagały to oczywiście dotyczy ustawień ultra :)

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Sprawdzić nie za szkodzi

Post10 cze 2013, 21:39

heros1303 pisze:Hmm.. właśnie tak patrzę, że nie napisałem o tym, że dam znać. Ale to szczegół. Więc tak dałem se półgodziny jakieś albo coś w okolicach tego. Owszem dało się wyjść normalnie a nie długo z takimi trzema klawiszami :D każdy zna.

Na średnich bo na takich dałem. Powiem tak, że na początku działa mega płynnie. Jest pewnie z 40-50kl/s jak nie więcej. Ale po jakiś paru minutach zauważyłem nieznaczny spadek. Co prawda nie tak drastyczny jak w poprzednim przypadkach ale dało się grać. W sumie nie były one zbyt zauważalne, ale mam dziwne wrażenie, że po prostu 3gb ramu to za mało. W sumie to minimum dla 7 64bit .

No i co najważniejsze ten spadek tylko zauważyłem nie znaczny po kilku minutach rozgrywki. Tak to nic się nie działo. Przedtem dla odmiany było tak że dało się te 10 min i na początku zaczęło ciąć po chwili mocniej jeszcze mocniej aż no nic praktycznie nie można było robić. Tylko wspomniane klawisze pomagały to oczywiście dotyczy ustawień ultra :)

Ja również uważam, ze to problem RAM.

• Reklama

Wróć do „Bezpieczeństwo”