Sprawdzić nie za szkodzi
-
Sprawdzić nie za szkodzi
Dopiero co reinstalowałem je. Z tego poradnika co zarzuciłeś parę postów wcześniej.
- kominekl
- Kontaktowanie:
Sprawdzić nie za szkodzi
heros1303 pisze:Dopiero co reinstalowałem je. Z tego poradnika co zarzuciłeś parę postów wcześniej.
Yhym. Więc ta możliwość odpada. Problem występuję tylko w tej grze?
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Sprawdzić nie za szkodzi
Raczej tak.
Jutro albo może dziś włączę i spróbuje na średnich tak z 15-20min jeśli tyle wytrwa i będę mógł wyłączyć to pewne że wina leży w ust ultra
xD
Jutro albo może dziś włączę i spróbuje na średnich tak z 15-20min jeśli tyle wytrwa i będę mógł wyłączyć to pewne że wina leży w ust ultra

- kominekl
- Kontaktowanie:
Sprawdzić nie za szkodzi
heros1303 pisze:Raczej tak.
Jutro albo może dziś włączę i spróbuje na średnich tak z 15-20min jeśli tyle wytrwa i będę mógł wyłączyć to pewne że wina leży w ust ultraxD
Dokładnie. Daj znać

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
-
Sprawdzić nie za szkodzi
Hmm.. właśnie tak patrzę, że nie napisałem o tym, że dam znać. Ale to szczegół. Więc tak dałem se półgodziny jakieś albo coś w okolicach tego. Owszem dało się wyjść normalnie a nie długo z takimi trzema klawiszami
każdy zna.
Na średnich bo na takich dałem. Powiem tak, że na początku działa mega płynnie. Jest pewnie z 40-50kl/s jak nie więcej. Ale po jakiś paru minutach zauważyłem nieznaczny spadek. Co prawda nie tak drastyczny jak w poprzednim przypadkach ale dało się grać. W sumie nie były one zbyt zauważalne, ale mam dziwne wrażenie, że po prostu 3gb ramu to za mało. W sumie to minimum dla 7 64bit .
No i co najważniejsze ten spadek tylko zauważyłem nie znaczny po kilku minutach rozgrywki. Tak to nic się nie działo. Przedtem dla odmiany było tak że dało się te 10 min i na początku zaczęło ciąć po chwili mocniej jeszcze mocniej aż no nic praktycznie nie można było robić. Tylko wspomniane klawisze pomagały to oczywiście dotyczy ustawień ultra

Na średnich bo na takich dałem. Powiem tak, że na początku działa mega płynnie. Jest pewnie z 40-50kl/s jak nie więcej. Ale po jakiś paru minutach zauważyłem nieznaczny spadek. Co prawda nie tak drastyczny jak w poprzednim przypadkach ale dało się grać. W sumie nie były one zbyt zauważalne, ale mam dziwne wrażenie, że po prostu 3gb ramu to za mało. W sumie to minimum dla 7 64bit .
No i co najważniejsze ten spadek tylko zauważyłem nie znaczny po kilku minutach rozgrywki. Tak to nic się nie działo. Przedtem dla odmiany było tak że dało się te 10 min i na początku zaczęło ciąć po chwili mocniej jeszcze mocniej aż no nic praktycznie nie można było robić. Tylko wspomniane klawisze pomagały to oczywiście dotyczy ustawień ultra

- kominekl
- Kontaktowanie:
Sprawdzić nie za szkodzi
heros1303 pisze:Hmm.. właśnie tak patrzę, że nie napisałem o tym, że dam znać. Ale to szczegół. Więc tak dałem se półgodziny jakieś albo coś w okolicach tego. Owszem dało się wyjść normalnie a nie długo z takimi trzema klawiszamikażdy zna.
Ja również uważam, ze to problem RAM.
-
- Reklama