Czy zrobić skan OTL`em po tym usuwaniu?
Nie. To oznacza, że na podstawie logów napisałem skrypt - kosmetyka postu

Czy zrobić skan OTL`em po tym usuwaniu?
ale nie mogłem włączyć wirtualnego napędu - zawiesza się
voland pisze:Czy to znaczy, że mam się cofnąć kilka postów gdzie pisałeś o tym usuwaniu? Obecnie nie mam Alc, wcześniej zostawał skrót na pulpicie i odniesienie do folderu. Teraz - nic. CCleanerem w międzyczasie też czyściłem.
kominekl pisze:voland pisze:Czy to znaczy, że mam się cofnąć kilka postów gdzie pisałeś o tym usuwaniu? Obecnie nie mam Alc, wcześniej zostawał skrót na pulpicie i odniesienie do folderu. Teraz - nic. CCleanerem w międzyczasie też czyściłem.
Moment. O czym w tej chwili mówisz.
Właśnie chcę się zorientować co mam zrobić. O Alcoholu. Zrobiłem to, co pisałeś w poście wcześniej nieco, bym spróbował zainstalować 120%. Udało się, był restart, odpalam, widzi fizyczny dysk i napęd DVD, ale nie mogę włączyć wirtualnego - zawiesza się po prostu. Więc poprzez Instalatora usunąłem go - i nie widzę już nawet skrótu na pulpicie. Są jedynie jakieś pozostałości w C:/Program files.
Tak. Tyle, że znowu coś innego zauważyłem.
Obecnie obrazy nie są wyświetlane w folderze typowo dla Alc. Może w końcu jest usunięty z systemu, a pozostały jedynie resztki po nim.
Z czym się je to SPTD? Poprzez Wyszukaj widzę w plikach przeniesionych przez OTL C:\_OTL\MovedFiles\08132013_005515\C_WINDOWS\system32\drivers jak również jest tam plik vaxscsi.
C:/Program files/Alcohol nie mogłem - znaczy nie chciało usunąć - Alcohol jest programem - cofnąłem się, i ten plik jako jedyny został obecnie.
voland pisze:Ok, wywaliłem cały folder Alcohol Soft z C:/Program files.
Tutaj sobie poradziłem, nie wiem czy czytałeś - jeśli nie, to potem to wykasuję.
kominekl pisze:voland pisze:Ok, wywaliłem cały folder Alcohol Soft z C:/Program files.
Tutaj sobie poradziłem, nie wiem czy czytałeś - jeśli nie, to potem to wykasuję.
Czy możesz już zainstalować Alcohol?
voland pisze:kominekl pisze:voland pisze:Ok, wywaliłem cały folder Alcohol Soft z C:/Program files.
Czy możesz już zainstalować Alcohol?
Jeszcze nie sprawdzałem. Czekałem co odpiszesz, czy coś mam jeszcze zrobić. Spróbuję i dam znać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości