<razornfs> Ściema, ktoś kto stworzył Linuxa nie może mieć dziewczyny.
Informatyczny

Przycisk F13 ? legendarny przycisk klawiaturowy, który nigdy nie został wprowadzony do publicznego użytku, prawdopodobnie ze względu na to, iż wszyscy producenci sprzętu komputerowego potrafią liczyć tylko do 12. Wiele osób nazywanych w internetowym świecie pokemonami, używa tego klawisza w GG podając taki opis: Aby zobaczyć mój opis wciśnij klawisz F13.
Tylko Bill Gates ma taki przycisk, gdy go przyciska, na wszystkich komputerach z zainstalowanym Windowsem wyświetla się BlueScreen. Oczywiście oprócz kompa Gatesa, gdyż używa on Linuksa.
Wkrótce na ekranach kin nowy film sensacyjny o gotowaniu jaj pt. "Niezbite do wody".
Jesień to bardzo brutalna pora roku. Idziesz ulicą i nagle możesz z liścia dostać.
Słońce, piasek, woda... zatrudnię do pracy przy betoniarce.
Kiedy chcę poczuć się jak na stadionie podczas meczu wystarczy, że wspomnę żonie coś o pójściu na piwo. Efekt wuwuzeli gwarantowany.
Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer jest zepsuty.
Nowy stuprocentowy sposób na to, żeby nigdy nie zaspać. Ustawiasz alarm w budziku na 7:00 rano, a na kompie formatowanie dysku C na 7:05.
Kod: Zaznacz cały
Świat zwariował - Francuzi wypowiadają wojnę, Niemcy nie chcą walczyć, a Rosjanie apelują o pokój.
Spotyka się trzech mężczyzn w niebie i rozmawiają o swojej śmierci. Jeden pyta drugiego:
- Jak umarłeś?
Drugi mu odpowiada:
- Przyszedłem do domu po pracy i widzę moją żonę nagą w łóżku więc pomyślałem,że ma kochanka. Zacząłem go szukać choć żona mnie błagała, żebym jej zaufał i uwierzył, że naprawdę go nie ma. Nie uwierzyłem. Przywiązałem sobie do nogi lodówkę i spuściłem ja z balkonu, oczywiście spadając za nią. A ty jak umarłeś?
- Ja siedziałem sobie na balkonie, czytałem książkę i nagle spadła na mnie lodówka.
Pytają się trzeciego.
- A ty jak umarłeś?
- Ja siedziałem w lodówce.
Ksiądz podczas mszy zwraca się do wiernych:
- Małżeństwo to tak jakby dwa okręty spotkały się w porcie.
Jeden z mężczyzn odwraca się do kolegi i szepcze:
- To ja chyba trafiłem na okręt wojenny.
- Ile masz lat chłopczyku?
- Siedem,ale mógłbym mieć dziesięć,gdyby mój tata nie był taki nieśmiały.
- Co to jest miłość?
- Światło życia.
- A małżeństwo?
- Rachunek za światło.
Pomocna informacja dla wszystkich planujących zakładać ogród:
Należy straszyć strusia co 25 centymetrów - to bardzo ułatwia sadzenie ziemniaków.
Prawo natury - silniejszy zjada smaczniejszego.
- Jak się nazywa niezdarny piłkarz?
- CiaMajdan.
Microsoft zapłacił 5 miliardów $ za Skype. Oczywiście nikt im nie powiedział, że mogą sobie ściągnąć za darmo z neta...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość