Kod: Zaznacz cały
<OzzY> Podaj mi swoje IP, a powiem Ci kim jesteś.
<Gravier> 127.0.0.1
<OzzY> Jesteś zamknięty w sobie.
<OzzY> Podaj mi swoje IP, a powiem Ci kim jesteś.
<Gravier> 127.0.0.1
<OzzY> Jesteś zamknięty w sobie.
Czysty zysk - ta część zysku, której zarząd nie zdołał ukryć przed akcjonariuszami
Młody nauczyciel i stary idą razem na lekcję. Młody - stosy kserówek, teka wypchana książkami, dziennik w zębach. Stary idzie na luzaka, niesie tylko klucz od sali.
Młody mówi z podziwem:
- No no, po tylu latach pracy, to pan ma to wszystko w głowie?
- Nie synu, w d*pie...
Na wystawie kwiatów najbardziej podobała mi się pani, która nas oprowadzała.
Facet chcący zaciągnąć dziewczynę do łóżka jest gotów na każdą podłość, byleby osiągnąć cel. Przebić go może tylko kobieta chcąca zaciągnąć faceta przed ołtarz.
Rano w biurze:
- Stary, skąd masz takie limo pod okiem?!
- A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową...
- Nazwa państwa na jedną literę?
- Samoa.
Stróż w magazynie napojów energetycznych nie śpi już siedemnastą dobę z rzędu, ale produkty i tak tajemniczo znikają
Każdego wieczora uczę się od pięciu do dziesięciu nowych sposobów zabijania ludzi. Nie, nie jestem psychopatą. Jestem telewidzem.
Nie uprawiam hazardu. PKP mi wystarcza, nie wiesz czy pociąg przyjedzie, odjedzie, dojedzie.
<kucharz> Ale mam okienek pootwieranych, można powiedzieć, ze wietrze komputer :D
<hAKE5> masz pingi porównywalne z przesyłką ekonomiczną poczty polskiej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości